Engeho americká mise: vítězství na Road America!

Tomáš Enge si odskočil do amerického šampionátu Pirelli World Challenge a opět ukázal, že jak on tak jeho Lamborghini Gallardo patří k tomu nejlepšímu, co dnes třída gétéček nabízí. V pátek vyhrál první závod a o další možná vítězství jej připravily defekty pneumatik.

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

Exkluzivní video jízdy Tomáše Engeho v F1

Exhibiční jízdou na mosteckém autodromu vyvrcholily oslavy dvacátého výročí startu Tomáše Engeho ve Formuli 1. Všichni, kteří nemohli být první říjnový víkend přímo na autodromu v Mostě, si nyní mohou Tomášovu jízdu vychutnat v exkluzivním videu prostředn

projít na článek

Martin Macík bude na apríla obhajovat vítězství na Baja Drawsko

Žlutá liazka týmu KM Racing s osvědčenou posádkou Macík, Tomášek, Mrkva se vydává obhájit své loňské vítězství v mezinárodním terénním závodě Baja Drawsko Pomorskie. Závod 1. dubna odstartuje na severu Polska letošní off-road sezónu.

projít na článek

Engeho show si na Strahově užívalo tisíce diváků

Okruhový jezdec Tomáš Enge se podruhé v letošním roce představil českým fanouškům, a to netradičně za volantem soutěžního vozu. Liberecký závodník provětral v Praze Audi Sport Quattro zaniklých monster skupiny B osmdesátých let a bavil nejen sebe, ale tak

projít na článek

ČR Off Road Trial startuje na Kladně

Do kalendáře "Kam za sportem" byly přidány termíny podniků letošního seriálu Mistrovství ČR v Off Road Trialu. Celý seriál sedmi závodů je vypsán pro terénní vozidla s pohonem 4X4 do celkové hmotnosti 3500 kg.

projít na článek