Energetický příplatek produktů Kugler

Vzhledem ke složité situaci na trhu s energiemi, zejména cenou plynu byla firma Kugler Colors od října 2022 nucena ke každému dodanému 1kg zboží účtovat energetický příplatek 320,-/kg. Fixace ceny plynu není zatím možná, proto budeme tento příplatek účtovat do doby, dokud se nepodaří zajistit stálé ceny plynu. Potom aktuálně upravíme ceník.

projít na článek

Snížení energetického příplatku produktů Kugler

Od 1. ledna 2023 došlo u firmy  Kugler Colors k zastropování cen plynu a energií, což nám umožnilo snížit cenu za energetický příplatek na 140,-/kg. Aktuální ceny zboží naleznete v našem ceníku.

projít na článek

NOVÝ VZORNÍK KUGLER

Společnost Kugler představuje nový vzorník barevných odstínů. Přehledný výběr barev našim zákazníkům a případným zájemcům usnadní správnou volbu požadovaného odstínu. Bližší informace vám rádi poskytneme na vyžádání.

projít na článek

Mezinárodní sklářské symposium *IGS 2021

Letos jsme se zúčastnili již 14. ročníku sklářského sympozia IGS v Novém Boru. Prezentovali jsme v rámci pořádaného Glass Marketu u firmy Novotný Glass barevná skla firmy Kugler. Firmu Kugler zastupujeme na českém a slovenském trhu už řadu let a neustále

projít na článek

Představujeme nové provedení vzorníku barev KUGLER v kufříku!

N O V I N K A. Obsahuje 178 vzorků nabízené barevné škály šišek a granulátů. Nová kufříková vzorkovnice v prodeji! Nabídne kompletní škálu barev KUGLER a usnadní výběr požadovaných odstínů. Uskladnění vzorků ze skla jsme vyřešili pro bezpečnost molitan

projít na článek

Nový ceník od 1.6.2023

Připravili jsme pro Vás nový ceník šišek a granulátů, platný od 1.6.2023. Kompletní ceník si můžete již stáhnout ZDE.. Nově také od 1.6.2023 přestáváme ke zboží účtovat energetický příplatek.

projít na článek