Elektronická nástěnka

Potřebujete něco sdělit kolegům, ale nehodí se na to úkol ani e-mail? V systému 1CLICK primárně komunikujeme přes úkoly, občas e-mailem. Co když to, co chceme k někomu komunikovat není vhodné do úkolu ani do e-mailu? Pak je tady Nástěnka. Jenom nevisí na zdi, ale ve 1CLICKu. Elektronická nástěnka. Příspěvky, které můžete na nástěnku přidávat rozdělujeme na dvě základní kategorie. Veřejný a osobní příspěvek. Veřejný příspěvek Zadáte vlevo nahoře kliknutím na tlačítko Nový veřejný příspěvek. Vyberete předmět, zadáte text/zprávu a vyberete příjemce. Tak jako v úkolu, můžete vybrat všechny uživatele systému 1CLICK nebo vyberete konkrétní uživatele, kterým se má vzkaz zobrazit. Pokud použijete tuto možnost, neuvidí ho nikdo jiný, než vybraní uživatelé. Pak už jen zbývá vybrat jestli se má příspěvek zveřejnit hned nebo jej naplánujete na termín, kdy se má zobrazit. Poslední věc je nastavit termín, do kdy má být viditelný. Osobní příspěvek Tlačítko pro zadání je hned vedle veřejného příspěvku. Osobní příspěvek je spíše poznámka. Soukromá záležitost, kterou neuvidí nikdo, ani uživatelé, kteří vás mohou zastupovat. Zadání je jednodušší. Vyžaduje pouze předmět a text. Vzhledem k tomu, že je to osobní poznámka, není třeba nastavovat, kdo může příspěvek vidět, je určen pouze nám. Termín také nenastavujeme, až poznámku nebudeme potřebovat, jednoduše ji odstraníme. Jak to funguje Nástěnku si otevřete klikem na tlačítko menu, vpravo nahoře výběrem možnosti nástěnka. Plánované, aktivní a archivní příspěvky Další rozlišení příspěvků. Plánované jsou ty, které se mají zobrazit v konkrétní termín, ne hned. Aktivní jsou ty příspěvky, které nastavíme tak, aby se hned zveřejnili. Archivní jsou příspěvky, které expirovali a osobní jme si již vysvětlili. "Postity" určené pouze nám. Notifikace Vždy, když zadáme příspěvek na nástěnku, systém odešle notifikaci na e-mail uživatelům, kterých se to týká.

projít na článek

Elektronická jízdenka

The post Elektronická jízdenka first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Kotel Viessmann VITOPEND 222 WHSA se zásobníkem vody a přísl: Dohodou

Nástěnný plynový kotel Viessmann VITOPEND 222 WHSA s 50l nerezovým zásobníkem. Modulovaný hořák s výkonem 10,5 – 24Kw o účinnosti až 92%. Včetně příslušenství a náhradních dílů: Připojovací nástavec kotle, připojovací nástěnka, odkouření + komínek + ...

projít na článek

Básničky zo života

18.09.2023, Elektronická kniha E-book od slovenského autora na stiahnutie. Zbierka 39 básní. Knihu je možné stia ...

projít na článek

: IVG Bar Plus elektronická cigareta 20mg Pink Lemonade

Citronov limon da s pl tky ťavnat ho grepu... Jednor zov elektronick cigareta s liquidem SALT od věhlasn ho v robce e-liquidů a př chut IVG z Velk Brit nie. Baterie o kapacitě 550mAh a vestavěn cartridge o objemu 2ml V m poskytne až 600 potažen .

projít na článek

: IVG Bar Plus elektronická cigareta 20mg Passion Fruit

Vytř ben chuť marakuji s ovocn mi t ny... Jednor zov elektronick cigareta s liquidem SALT od věhlasn ho v robce e-liquidů a př chut IVG z Velk Brit nie. Baterie o kapacitě 550mAh a vestavěn cartridge o objemu 2ml V m poskytne až 600 potažen .

projít na článek