Dům naším domovem

O nějakém rodinném domečku v budoucnosti sní mnoho z nás. Některým tvořil či tvoří dům náš domov, ve kterém trávíme čas se svojí rodinou, kamarády a ostatními blízkými. Dům může každému vyhovovat úplně jiný. Někomu se líbí menší stavba, jinému prostornější s ohledy na rodinu či přátele, někdo se zajímá o starobylejší budovy, jiný o ty modernější. Naším či našich dětí může být dům jako hnízdo, ve kterém se naučí všem věcem, které potřebují do života, naučí se pracovat se svými pocity, poberou všemožné vědomosti ať už ze školy či z každodenního života v domácnosti. Zjistí, jak a co v domě funguje, mohou se rozhodnout pro své budoucí povolání, které by právě začalo u domu, ve kterém strávily své dětství. Ne všem může dům vyhovovat, každý máme jinou představu o tom, kde budeme bydlet a trávit tam určitou část svého života. Je zde i možnost si nechat postavit dům přesně tak, jak bychom si ho přáli. Vše přesně podle našich snů. Ano, bylo by to finančně náročné, ale nic není nemožné. Pokud nechceme dům stavět, můžeme si koupit již dostavěné. Nabídka domů zatím neklesá, jelikož se pořád staví nové a nové, je nás tu totiž čím dál tím více. Nikdy bychom neměli soudit lidi na základě toho, jaký dům mají. Ať už si ho vybrali, nebo neměli jinou možnost, nikdy bychom to neměli konkrétněji rozebírat, pokud si to dotyční nepřejí. Každá domácnost, dražší či levnější, dokáže být krásným domovem. Dům nehraje příliš velkou roli v tom, kde je ve skutečnosti náš domov. Naším domovem by mělo být především místo, kde máme někoho, koho máme rádi, místo, kde nám je příjemně a dokážeme tam trávit nekonečně mnoho času bez problému. Pokud zvažujete, že si pořídíte dům, dejte si práci s výběrem, abyste byli spokojeni Vy, nenechte nikoho, aby Vám do toho mluvil a rozmlouval Vaše již dlouhodobě trvající sny. Článek Dům naším domovem se nejdříve objevil na 014.cz.

  • Web: 014.cz
  • Aktualizace: 23.2.2023
projít na článek

Vánoční perníčky

Již brzy se Vašim domovem bude linout vůně tradičních vánočních perníčků. Perníky jsou jedny z prvních druhů cukroví, které se pečou již počátkem prosince. Je lepší nechat je chvilinku odležet, aby nebyly příliš tvrdé.

projít na článek

Festivaly

Festivaly jsou nám druhým domovem. Pro naši ojedinělost a multižánrový repertoár nás pořadatelé volí jako osvěžení tradičního programu a my jejich výzvu rády přijímáme. (Více) Příspěvek Festivaly pochází z Totál Vokál

projít na článek

Chování druhých je jen naším odrazem

The post Chování druhých je jen naším odrazem appeared first on Jitka Ševčíková.

projít na článek

PC s5-ti letou zárukou

Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům dodávat počítače DELL s 5ti letou zárukou servisního zásahu u zákazníka do dalšího pracovního dne. I díky našim zákazníkům tak získal náš partner Empriria One toto ocenění. Článek PC s 5-ti letou zárukou se nejdříve o

projít na článek

Našim žákyním se na krajských přeborech v Uherském Hradišti velmi dařilo!

Dne 14.května se v Uherském Hradišti konalo 2. kolo krajského přeboru družstev žactva a zároveň i Krajský přebor žactva v atletice. A v obou případech se našim žákyním dařilo!

projít na článek