Dřevo jako ideální materiál

V tomto článku Vám přinášíme několik důvodů a tipů, proč zvolit dřevo pro stavbu domu, či pro vybavení domu poctivým dřevěným nábytkem. Pokud chcete žít v souladu s přírodou, je dřevo ideálním, časem prověřeným materiálem. 7 důvodů pro dřevo v domě Dřevo působí jako přírodní klimatizace, filtruje vzduchDřevo splňuje normy o tepelných ztrátách (od určitého průměru)Dřevo pohlcuje pachyDřevo udržuje konstantní vlhkost vzduchuDřevo vydrží i několik set letDřevo voní a pozitivně působí na psychiku člověkaDřevo je i vizuálně krásné Vybavit dům celodřevěným nábytkem je prostě ideální řešení, jak si „nastěhovat“ zdraví a přírodu domů. Článek Dřevo jako ideální materiál se nejdříve objevil na UNIS-N.

projít na článek

Podlaha na terasu I: porovnání: Je lepší kámen, beton, dřevo nebo WPC?

Představte si, že sedíte na své terase s šálkem kávy v ruce a obdivujete krásný výhled na svou zahradu. Jaká podlaha pod nohama by byla ideální? Který materiál bude na terasu nejlepší? Pomůžeme vám najít odpovědi, čtěte dál. Příspěvek Podlaha na terasu I:

projít na článek

Vlhkost ateplota

Dřevo je přírodní materiál a reaguje na teplotní a vlhkostní zátěž. Dřevo je přírodní materiál a reaguje na teplotní a vlhkostní zátěž rozměrovými změnami, v krajním případě změnami tvarovými až porušením integrity – může dojít k puklinám a trhlinám ve

projít na článek

WAVE Velvet Matrix

Luxusní úplet se semišovým povrchem a prolamovaným vzorkem, který je velice příjemný na tělo a po dlouhé době vám můžeme nabídnout materiál, který svým vzhledem splní vaše potřeby jak v práci, tak při společenských příležitostech. Ideální pro chladné dny.

projít na článek

Dřevo mahagon

Dřevo mahagon, rozměr dle Vašich požadavků. Vnitřek sametový polštář, kalkulace dle počtu kusů, kontaktujte nás na [email protected]

projít na článek

Lyžařská sezóna už je na dohled

Korekční klip pro lyžařské brýle Nechcete nosit kontaktní čočky? Máme pro Vás ideální řešení Korekční klip pro lyžařské a snowboardové brýle.  

projít na článek