Dovolená snů ve Velkém Mederu

Užijte si s přítelkyní nejkrásnější dovolenou Máte rádi překvapení a také rádi překvapení chystáte pro někoho jiného? Pak byste mohl překvapit vaší přítelkyni dovolenou snů. A jak si takový pobyt představit? Namísto kaviáru a šampaňského si dopřejte spíše klid na pokoji, ubytování velký Meder https://www.travelguide.sk/cze/velky-meder/ubytovani/ na úrovni, abyste se tu cítili příjemně a nemuseli vylézat z postele, když se vám zrovna nechce, pobyt mimo hlavní sezónu, kdy tu není tolik lidí, a polopenzi, která vám vyhovuje složením jídelníčku. Koupání, relax, milování a výlety Co víc si na dovolené přát, nežli koupání v termální vodě obohacené minerálními ionty, relaxační atmosféru s blízkostí lesoparku, milování v hotelovém apartmá v ranních hodinách, kdy je v těle nejvíce testosteronu, a výlety do okolí, které je více než atraktivní? Termální prameny ve Velkém Mederu umožňují díky teplé vodě provoz venkovních i vnitřních bazénů po celý rok, a tak v zásadě nezáleží příliš na počasí, abyste si koupel užili dosytosti. Pokud se sem vydáte na podzim, budou velice příjemné procházky napříč přilehlým lesoparkem, a v tomto období je také příznivé klima pro vycestování do Nízkých Tater, Velké Fatry, Slovenského rudohoří nebo do tří hlavních měst Budapešti, Vídně a Bratislavy. Jistou možností je i plavba po Dunaji z Vídně, ale lépe z Bratislavy do Budapešti a zpět. Je to plavba na několik hodin a v Bratislavě se vyplatí navštívit ZOO, UFO vyhlídku na mostě SNP a Bratislavský hrad a v Budapešti lanovku a vyhlídku na nejvyšším bodu Budapešti János-hegy. Velký Meder má ještě jednu výhodu – není to daleko a nemusíte kvůli tomu vážit cestu dlouhou tisíce kilometrů, za několik hodin sem dorazíte i ze západních Čech, a to i díky dobrému silničnímu spojení po dálničních tazích. Slovenština je navíc slovanský bratrský jazyk, takže kdo má potíže s dorozuměním angličtinou, němčinou či francouzštinou, tady se bude cítit jako doma. Článek Dovolená snů ve Velkém Mederu se nejdříve objevil na Resurs.

  • Web: Resurs
  • Aktualizace: 25.4.2024
projít na článek

Dovolená jde i mimo pláž!

Zajímalo vás někdy, proč mají lidé tendenci jezdit na dovolenou k moři? Odpověď je jasná, protože lidé samozřejmě jezdí tam, kde mají něco, co nemají doma, v tomto případě je to samozřejmě moře. Protože proč by jezdil na dovolenou k moři někdo, kdo u moře

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

Dovolená

Vážení přátelé a kamarádi Oznanuj že ode dneška 23.12 do 06.01.2020 - dovolená. Přeji Vám krásné prožití svátků.

projít na článek

Prodej travel domén

V rámci úklidu portfolia nabízím cestovatelské domény. Na některých je obsah a menší návštěvnost. dotovanadovolena.cz + dotovana-dovolena.cz dovolenakorfu.cz + dovolena-korfu.cz dovolena-spanelsko.cz dovolenabulharsko.cz dovolenaitalie.cz faliraki.cz feth

projít na článek

Celozávodní dovolená 2023

Ve dnech 17.7.- 28.7. 2023 proběhne celozávodní dovolená. Více informací Čtěte více Článek Celozávodní dovolená 2023 se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek