Dotace na nákup CNC strojů ADATE

Jednoduchý způsob získání dotace na nákup nových CNC obráběcích strojů pokračuje i v roce 2023. Podporu získají provozovny malých, středních a velkých podniků ve všech oblastech ČR kromě Prahy.

projít na článek

Horizontální obráběcí centra ADATE Neway

Mimořádná přesnost, rychlé odstraňování materiálu, obrábění ze čtyř stran a možnost dvou paletového provedení, to jsou čtyři z mnoha klíčových vlastností horizontálních center ADATE Neway.

projít na článek

Horizontální centrum ADATE Neway HM

Mimořádná přesnost, rychlé odstraňování materiálu, obrábění ze čtyř stran nebo plné pětiosé provedení a možnost dvou paletového provedení, to jsou čtyři z mnoha klíčových vlastností horizontálních center ADATE Neway.

projít na článek

Skladové obráběcí centrum ADATE VM1260S

Aktuálně nabízíme možnost získání skladového obráběcího centra ADATE NEWAY VM1260S. V nabídce máme tři stroje v identické konfiguraci s termínem dodání do 14dnů. Navíc jde o stroje s původní cenou platnou v roce 2021.

projít na článek

Kompaktní pětiosé centrum ADATE VA20/5 CNC

Přemýšlíte o plynulém pětiosém obrábění a chtěli byste stroj, který zvládne simultánní 5osé frézování v kompaktním a dynamickém provedení a zároveň nezruinuje firemní rozpočet? Právě to Vám umožní nové pětiosé obráběcí centrum ADATE MICROCUT VA20/5 CNC

projít na článek

Automatická výměna palet na CNC strojích ADATE

Je pravdou, že zvýšení efektivity výroby na CNC strojích hraje klíčovou roli v úspěchu výrobní firmy. Společnosti, které se zaměřují na zlepšení efektivity svých CNC strojů, jsou schopné snížit náklady, zvýšit produktivitu a zlepšit kvalitu svých výrobků.

projít na článek