Doporučení: Nenechávejte uzavření termínových obchodů na konec roku

Konec roku je téměř vždy spojen s vyšší volatilitou na devizovém trhu, která se přenáší i na směnné kurzy pro termínové obchody. Pokud již teď víte, že chcete uzavřít termínový obchod v období před koncem roku, doporučujeme vyhnout se exponovanému času před koncem kalendářního roku a řešit uzavření těchto produktů v dostatečném předstihu. Můžete se tak vyhnout nečekaným výkyvům na devizovém trhu, které by pro Vás mohly být krajně nevýhodné. V případě dotazů nás kontaktujte.

projít na článek

Konec je prý nový začátek. To je ale lež!

Konec je konec. Aby začalo něco nového, nestačí jen samotný konec. Když něco skončí, prostě to už není a nic dalšího. Tečka. Vstupujeme do zvláštního stavu. Něco skončilo, ale my nemáme nový začátek. Je to mezistav. A do tohohle mezistavu vstupuje mnoho l

projít na článek

Doporučenie: Nenachávajte uzatváranie termínových obchodov na koniec roku

Koniec roka je takmer vždy spojený s vyššou volatilitou na devízovom trhu, ktorá sa prenáša aj na výmenné kurzy pre termínované obchody. Ak už teraz viete, že chcete uzavrieť termínový obchod v období pred koncom roka, odporúčame vyhnúť sa exponovanému ča

projít na článek

Uzavření prodejny v Tesco Děčín

Dne 21. 08. 2023 dojde k uzavření prodejny Tabáku Valmont v Tescu na ul. Teplická 345, Děčín. Budeme rádi když nás navštívíte v jiné naší prodejně Valmont na ulici Plzeňská 1700/9, Děčín.

projít na článek

Pro konec letošního roku je těžké zůstat optimistou

Vyhlídky domácího hospodářského vývoje se po optimistickém létě začínají opět povážlivě horšit. Zatímco ekonomická aktivita ve 3. čtvrtletí začínala po tragickém jaru nabírat slušné obrátky, tak výhled na závěr letošního roku je hodně nejistý.

projít na článek

Konec spalovacích motorů a ODS v čele „zeleného šílenství“

Státy EU – včetně Česka – finálně odkleply konec aut na benzín a naftu v roce 2035

projít na článek