Doplňky CARTO

Aplikace Compensate vám umožní minimalizovat zmetky a šetřit náklady díky snadné korekci geometrické chyby, rychlé kontrole polohování a zkrácením odstávky pro editaci kompenzačních tabulek. Režim měření mimo osu umožňuje měření rotační polohové přesnosti pro 5osé obráběcí stroje, kde nelze kalibrátor rotačních os XR20 vždy namontovat do středu otáčení.

projít na článek

Podpora CARTO

Společnost Renishaw pravidelně aktualizuje software CARTO, včetně nových funkcí. Jak lze v oblasti podpory vyhledat videa, uživatelské příručky a informace o kompatibilitě.

projít na článek

Co je nového?

Software CARTO, špičkový digitální ekosystém pro laserové kalibrační produkty, je společností Renishaw pravidelně aktualizován, včetně nových funkcí. Poznejte nejnovější funkce softwaru CARTO.

projít na článek

Renishaw uvádí na trh nové softwarové řešení pro kalibrační systémy s názvem CARTO

Společnost Renishaw na veletrhu EMO 2015 představuje nový software pro kalibrační systémy Renishaw. Součástí softwarového řešení CARTO jsou aplikace Capture a Explore, které jsou určeny pro snímání, resp. analýzu dat zjištěných laserovým interferometrický

projít na článek

Proč CARTO?

Software CARTO poskytuje aplikace pro sběr dat, analýzu a kompenzaci, což zjednodušuje postupy monitorování a zlepšuje polohovou přesnost. Podporuje proces měření od nastavení testu po analýzu dat.

projít na článek

Software CARTO

CARTO je jednotné softwarové řešení pro kalibrační produkty Renishaw XL-80, XM-60, XM-600 a XR20-W. Software poskytuje aplikace pro sběr dat, analýzu a kompenzaci, což zjednodušuje postupy monitorování a zlepšuje polohovou přesnost.

projít na článek