Dopis z Indie

Jiří Vacek, hledající Pro informaci čtenářů zveřejňujeme z nedávné pošty dopis z Indie – jak v originále, tak v českém překladu. Připomínáme, že autor dopisu je jedním z více indických žáků stezky poznání, kteří oceňují poznatky o praxi této stezky, o které se pan Vacek dělí s těmi, kteří jako žáci Ramana Maharišiho hledají své Já. Je smutným faktem, že na základě lživých pomluv od jiných rádoby žáků Ramana Maharišiho Ramanašram přestal články J. Vacka otiskovat, ač je na druhé straně oceňoval jako velmi dobré.

projít na článek

Dopis z Indie 2

Jiří Vacek, hledající Pro zajímavost přetiskujeme pokračování článku Dopis z Indie 1 . Kdo máš oči ke čtení, čti! Následuje český překlad druhého dopisu z Indie – originál je pod ním.

projít na článek

Veřejné osvětlení - dopis z hl.m Praha

Podařilo se nám získat vyjádření Magistrátu hlavního města Praha k situaci ohledně převodu veřejného osvětlení ve Vaší lokalitě. Dopis HMP - veřejné osvětlení.pdf (337,6 kB)

projít na článek

Informace k prvnímu ročnímu vyúčtování za r.2017 a ke změnám měs.předpisů

Dopis k vyúčtování služeb za r.2017 za byty.pdf Dopis k vyúčtování služeb za r.2017 za garáže.pdf

projít na článek

Dopis, balík do Lichtenštejnska + jak poslat + poštovné, cena

Nevíte jak poslat dopis nebo balík do Lichtenštejnska? My Vám poradíme. Přehledně jsme pro Vás zpracovali stručný přehled poštovného spolu s náležitostmi, které je třeba dodržet. Více v našem článku Dopis, balík do Lichtenštejnska + jak poslat + poštovné,

projít na článek

Dopis, balík do Makedonie + jak poslat + poštovné, cena

Nevíte jak poslat dopis nebo balík do Makedonie? My Vám poradíme. Přehledně jsme pro Vás zpracovali stručný přehled poštovného spolu s náležitostmi, které je třeba dodržet. Více v našem článku Dopis, balík do Makedonie + jak poslat + poštovné, cena Dopis

projít na článek