Dopis prvňáčkovi

Milý prvňáčku, již brzy se uvidíme ve škole. První školní den je ve čtvrtek 1. září.  Tak si dej záležet, ať vykročíš do tohoto důležitého dne tou […] The post Dopis prvňáčkovi first appeared on Základní škola a mateřská škola, Adršpach.

projít na článek

Dopis Ježíškovi 2023: Jak napsat perfektní dopis a dostat odpověď

Dopis Ježíškovi - Vánoce jsou časem radosti, pohody a splněných přání. A kdo by mohl lépe splnit naše přání než [] Příspěvek Dopis Ježíškovi 2023: Jak napsat perfektní dopis a dostat odpověď pochází z Vánoční pohoda.cz

projít na článek

Otevřený dopis Prezidentu Zemanovi k vyloučení paralympijského týmu RF

Společnost česko-ruského přátelství považuje za naprosto zrůdné konání Mezinárodního paralympijského výboru (IPC), který bezdůvodně vyloučil ruskou výpravu z Paralympijských her. SČRP proto požádala českého prezidenta Miloše Zemana o vyjádření jeho postoj

projít na článek

Vážený pane ministře Jurečko

Otevřený dopis ministrovi práce a sociálních věcí Marianu Jurečkovi

projít na článek

Už máte datovku? Přinášíme 13 praktických rad, jak na ni a na co si dát pozor

Máte živnost? Pak vám zřejmě přišel dopis od ministerstva vnitra, že vám zřídilo datovou schránku. A jestli ještě nedorazil, čekejte ho každým dnem. Jak se do datovky přihlásit a jak ji používat?

projít na článek

POZDRAV Z VENEZUELY

Milí farníci, dostali jsme pozdrav a krátký dopis od sestry misionářky Jarmily Chorovské z Venezuely k přečtení ZDE. The post POZDRAV Z VENEZUELY first appeared on ŘÍMSKOKATOLICKÁ FARNOST HLUČÍN.

projít na článek