Vyzkoušejte jednoduchý a osvědčený recept na domácí kynutý chléb.
Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí,
projít na článekJeště před pár lety by se to zdálo jako vtip. Dobrovolně doma péct chléb. Obchody téměř praskají ve švech, jak moc jsou regály plné. A lidé se přesto vracejí k domácí výrobě. Celozrnný, vícezrnný, pšeničný či kváskový. Na co si vzpomenete, to si doma může
Nejspíš se nenajde člověk, který by neměl rád vůni i chuť čerstvého pečiva, v obchodech jsme však odkázáni pouze na jejich nabídku, u které navíc neznáme složení. Lidé, kteří drží např. nízko sacharidovou dietu, nebo trpí potravinovou alergií na lepek, js
Už jste ochutnali Matějův celozrnný chléb Republika? Nyní za výhodnou cenu...Mňam
projít na článekVyberte si jeden z našich 5 grilovacích balíčků s připraveným chlazeným marinovaným masem, pita chlebem a dalšími dobrotami. Objednávejte od pondělí do čtvrtka na tel. 775 560 474 mezi 10:00 a 20:00 Vyzvedávejte od čtvrtka do soboty mezi 11:00 a 14:00
projít na článek