Dokončení základu, zahájení instalace

Základ je hotov. Navrtáno, uklizeno, beton uzrál. Stavbu ve vzorné kvalitě a v nadstandardním čase provedl osvědčený a spolehlivý stavitel základů pod naše centra, firma BESTON. Po provedené zkoušce přípustných deformací základu (mimochodem s výborným výsledkem) jsme začali navážet tuny a tuny připravené litiny. Montáž zahájena!

projít na článek

ZAHÁJENÍ PRODEJE LÍSTKŮ NA COUNTRY FESTIVAL NA INFORMACÍCH JIŽ OD 13.5. 2022.

ZAHÁJENÍ PRODEJE LÍSTKŮ NA COUNTRY FESTIVAL NA INFORMACÍCH JIŽ OD 13.5. 2022. POJĎTE S NÁMI PODPOŘIT ZLÍNSKOU ONKOLOGII ZAKOUPENÍM LÍSTKŮ NA FESTIVAL A UŽIJTE SI PŘÍJEMNÝ KULTURNÍ ZÁŽITEK.

projít na článek

Kurz základů SPS (SM systému) pro kohokoli

28.12.2022 Využijte poslední dny v roce k novému startu a udělejte krok správným směrem. Připravili jsme pro vás jednodenní kurz základů cvičení SPS (SM Systému). Cílem tohoto kurzu je porozumění principům cvičení spirální stabilizace a vnímání svého t

projít na článek

Zahájení rekonstrukce

V místě bývalého pomníku byl zahájen archeologický výzkum.

projít na článek

Video: Dej si pozor na pády!

Nestíháte umýt nádobí? Potřebujete tři, čtyři minutky na dokončení úklidu? Pusťte svým ratolestím naučné video o tom, jak na sebe dávat pozor, a tak se vyhnout ošklivým pádům. The post Video: Dej si pozor na pády! appeared first on Dětství bez úrazů.

projít na článek

QR kód pro platby

Vážení zákazníci,v rámci modernizace sítě vás budeme postupně převádět do nového účetního systému, který bude k vyúčtování služeb generovat i velmi žádané QR kódy. Celkové dokončení převodu plánujeme k 30.4.2024. Děkujeme, že jste s námi . Kolektiv sítě C

projít na článek