Dluhopisy proti krizi

Pokud nám nepadne vláda, zvýší se daň z přidané hodnoty. Pokud vláda padne, DPH se zvýší taky, pracujícím lidem se zvednou odvody a zaměstnavatelům se zvedne úplně všechno. Je tedy záhodno využít jednu z posledních možností jak nekrást a v příštích letech něco ušetřit.

projít na článek

Mužský princip v krizi?

zdroj :janbily.blogspot.cz/2012/05/muzsky-princip-v-krizi.html Mužský princip v krizi? „Pirát z D1“ Trpišovský spěchal za nemocnou matkou, Rath o milionech v škatuli pranic nevěděl, Kocourek pouze „odkláněl“ peníze od

projít na článek

CYRRUS krize dorazila na komoditní trhy

Dnes jsme se rozhodli vyslechnout si názory na krizi od odborníků – analytiků z CYRRUS. CYRRUS a.s. je největší makléřská společnost na Moravě a tak nejspíše má smysl jim dát šanci se projevit na našem brněnském serveru. Proberme si pár nejasností kolem s

projít na článek

Na krizi s dotací. Díl 1. odhalení

Dotační seriál společnosti Borgen concept, s.r.o. začneme trošku netradičně, odhalením jak Vám dotace mohou zlepšit život.

projít na článek

Na krizi s dotací. Díl 2. – zpověď

Dnes se podíváme, jak si v nelehké době krize může přilepšit obyčejný člověk, budeme mu říkat třeba Erik (jméno je záměrně změněno, redakce ho však zná).

projít na článek