Diego dalla Palma LINIE FILLIFT DOUBLE-LIFT

Linie Fillift Double-lift sérum – jeden produkt, dvě séra Vyhlazující vyplňující sérum na den se postará o obnovení objemu obličeje a vyplnění vrásek. Vyhlazující obnovující sérum na noc zajistí redukci tmavých skvrn a vyplnění vrásek.

projít na článek

Diego dalla Palma GOMMAGE SCRUB, MUSK SCRUB, SAUNA SCRUB

Další nové produkty od DIEGO DALLA PALMA Zkuste GOMMAGE SCRUB, MUSK SCRUB nebo SAUNA SCRUB

projít na článek

Diego dalla palma MOISTURISING

VÍTE, ŽE HYDRATACE JE NAPROSTO NEZBYTNÁ PRO ZACHOVÁNÍ ZDRAVÍ A KRÁSY PLETI? Nová linie MOISTURISING vám však nabízí více! Dopřejte své pleti toto jedinečné hydratační ošetření se silným vyplňujícím a anti-age efektem. Udělejte si čas na kosmetickou péči,

projít na článek

Liftingový a zpevňující rituál Lift + Firm Novage+

Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bioaktivačním technologiím, které působí

projít na článek

Velikonočko 2022

Hody, hody, tanec je tady. I o velikonočních prázdninách. Od středy do neděle.13.4. - 17.4.2022 Článek Velikonočko 2022 se nejdříve objevil na Double Cookies.

projít na článek

Mini soustředko 2022

Zatrénujeme, obědy sníme v restauraci, zajdeme na výlet, zaplaveme v aquaparku a večer se uložíme v pohodlí Berounského sálu.4.6. - 5.6.2022 Článek Mini soustředko 2022 se nejdříve objevil na Double Cookies.

projít na článek