DIÁŘ 2024 – TOULKY

Kožený diář 2024 v luxusním minimalistickém designu. Jedná se o kožené provedení s mechanickým typem vazby z každoroční série zaměřené na konkrétní téma. Variabilita této kombinace poskytuje dlouhodobější a flexibilnější užitek z knihy. Diář je možné obměnit, doplnit nebo průběžně přetvářet dle potřeby. Tento ročník jsem věnovala tématu toulek po krajině. V průběhu roku vás bude doprovázet ­dvanáct typografických ilustrací, které zachycují různorodá místa a krajiny. Každá ilustrace vychází z číselného označení konkrétního měsíce, kterému je věnována. Můžete se tak dostat do míst, které ilustrace vykreslují, toulat se ve výškách, projít se loukami a poli nebo nahlédnout do hlubin země. The post DIÁŘ 2024 – TOULKY appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

DIÁŘ 2013

Diář 2013 je první z nadcházející série diářů na živelné téma. Diář se inspiruje živlem vody, který se promítá v grafických numerických ilustracích pro každý měsíc roku. The post DIÁŘ 2013 appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

DIÁŘ 2016

Diář 2016 završuje čtyřleté živelné téma. Tentokrát je vytvořen s tématikou země. Diář má pár vylepšení a pár stránek pro poznámky a zápisky navíc, nově i roční kalendář pro lepší přehled. The post DIÁŘ 2016 appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

DIÁŘ 2016 – KOŽENÝ

Luxusní kožený diář 2016 pro náročnější zájemce. Diář je vázaný do pravé kůže, která je pro vyšší odolnost a hladkost ošetřena včelím voskem. Blok je tištěný na strukturovaný grafický papír vyšší gramáže, který je příjemný na listování i psaní. Na diář je

projít na článek

DIÁŘ 2016 – VELKÝ

Velký diář 2016 v elegantní poloplátěné vazbě praktické pro ty, kteří potřebují mít svoje plány vždy po ruce. Blok je tištěný na strukturovaný grafický papír vyšší gramáže, který je příjemný na listování i psaní. Na diář je možno vyrazit osobní iniciály.

projít na článek

DIÁŘ 2017 – PAPUCHALKOVÉ

Velký diář 2017 vytvořený na zakázku s motivem Papuchalků na deskách. Diář je vázaný v elegantní poloplátěné vazbě praktické pro ty, kteří potřebují mít svoje plány vždy po ruce. Blok je tištěný na strukturovaný grafický papír vyšší gramáže, který je příj

projít na článek