Detaily, které zútulní váš byt – křesla ušáky

Kdo by je neznal. Klasická křesla s typickými rysy a unikátním tvarem, která dodají každému interiéru požadovaný šmrnc. V poslední době zájem o ně roste a zažívají doslova renesanci. Pojďme se na ně blíže podívat, seznámit se s jejich původem a poradíme vám také, jak si vybrat pohodlné relaxační křeslo přesně podle vašich potřeb.

projít na článek

Jaký typ závěsného křesla si zvolit?

Každý z nás miluje letní odpočinek a relax v zahradě. Zahradní závěsná křesla vám poskytnou prostor pro dokonalý odpočinek při příjemném houpání. Skvělé doplní nejen vaši venkovní zahradu nebo terasu ale oživí i interiér vašeho bydlení.

projít na článek

Adobe Photoshop Lightroom, HDR

HDR je zkratka pro High Dynamic Range, což česky znamená vysoce dynamický rozsah a cílem HDR fotografie je složení výsledného snímku tak, že v něm budou současně zobrazeny detaily jak v hodně stinných, tak i světlých místech. Například pokud chcete zaznam

projít na článek

Euforie nekončícího snění s EUFORY

Hitmakeři a moderní power/heavy metalisté EUFORY představují druhý singl „Day for Night“, odhalují detaily nového alba, které vyjde jako digipak i digitálně, a spouští předprodej.

projít na článek

Herní křesla - stačí kancelářská židle nebo se vyplatí investovat víc?

Počítačové hry jsou fenomén a každý zanícený hráč si na svoji výbavu potrpí. Vždyť proč byste se měli krčit na obyčejné kancelářské židli, když jsou zde mnohem praktičtější řešení?

projít na článek

Polní čapka hechtgrau/ M08

1000,‑ Kč   vč. DPH. Pro detaily objednávky mne kontaktujte e-mailem  [email protected] Dodací lhůta 3-6 týdnů, dle aktuálního vytížení.

projít na článek