Děkujeme, žejste utoho byli snámi

Každý rok pro Vás připravujeme školení obsahující mnoho informací o nových funkcích, efektivních způsobech používání aplikací a modulech, které mohou ještě více zjednodušit práci ve Vaší organizaci. Neskutečně nás potěšilo, že situace znovu umožnila osobní setkání s Vámi, našimi zákazníky, která jsme museli v loňském roce přesunout do online prostředí. Tradičně jsme se potkali ve třech velkých městech České a Slovenské republiky, v Praze, Brně a Bratislavě. A jako dříve, i letos to bylo o naplněném programu školení, o diskusi nad speciálním hardware a samozřejmě o osobních setkáních. Předchozí Další Můžeme hrdě prohlásit, že jsme si setkání s Vámi užili a věříme, že stejné pocity máte i Vy, kteří jste se zúčastnili.  Děkujeme, že jste u toho byli s námi v tak hojném počtu. Budeme se těšit zase za rok. Lidé z ANETE Článek Děkujeme, že jste u toho byli s námi se nejdříve objevil na ANETE spol. s r.o..

projít na článek

Děkujeme za návštěvu – FOR INDUSTRY 2014!

Děkujeme všem, kteří věnovali pár chvil a zastavili se u našeho stánku na veletrhu FOR INDUSTRY v Praze Letňanech.

projít na článek

Děkujeme za návštěvu našeho stánku na MSV 2016!

Děkujeme všem obchodním partnerům, kteří navštívili náš stánek na Mezinárodním strojírenském veletrhu konaném ve dnech 29.9. - 3.10.2016 v Brně.

projít na článek

Děkujeme za návštěvu našeho stánku na MSV Brno 2017

Milí obchodní partneři a návštěvníci naší expozice, děkujeme za Váš čas, který jste nám věnovali během uplynulého týdne na Mezinárodním strojírenském veletrhu Brno 2017.

projít na článek

Děkujeme za návštěvu naší expozice na MSV 2019!

Všem zákazníkům, obchodní partnerům a přátelům děkujeme za návštěvu naší expozice na Mezinárodním strojírenském veletrhu MSV 2019 v Brně.

projít na článek

DĚKUJEME všem, kteří Český den proti rakovině 2022 podpořili!

S radostí oznamujeme, že k 15. červnu se podařilo na sbírkovém účtu shromáždit krásných téměř 18 milionů Kč a z celého srdce děkujeme všem dárcům, dobrovolníkům a partnerům, kteří se na úspěchu letošní sbírky podíleli! Více informací: Tisková zpráva L

projít na článek