DDOS útoky - Doplnění a aktualizace

Vážená komunito,opět jsme pod DDOS útokem. Pracujeme na zmírnění dopadů.Bohužel je síla útoku dvojnásobná oproti těm prosincovým. Omlouváme se za způsobené potíže.Jako kompenzaci přijměte prodloužení Vašich aktivních prémií ve hře o 6 hodin.Všem říším byly aktivovány bonusy za zrušený velký výlov na 20 hodin.Soutěž ve velkém výlovu se jako obvykle bude konat v příštím týdnu.Všichni hráči, kteří dnes nedokončili kvůli útoku arénu naleznou certifikát přeživšího ve svém IS skladu.Děkujeme za pochopení a Vaši přízeň!

projít na článek

Aktualizace V.76.0.0 IDC5 CAR

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro osobní vozidla. Jedná se o verzi V.76.0.0 IDC5 CAR která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace.

projít na článek

Aktualizace V.74.0.0 IDC5 CAR

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro osobní vozidla. Jedná se o verzi V.74.0.0 IDC5 CAR která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace...

projít na článek

Aktualizace V.75.0.0 IDC5 CAR

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro osobní vozidla. Jedná se o verzi V.75.0.0 IDC5 CAR která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace...

projít na článek

Aktualizace V.51.0.0 IDC5 TRUCK

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro nákladní vozidla. Jedná se o verzi V.51.0.0 IDC5 TRUCK která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace.

projít na článek

Aktualizace V.52.0.0 IDC5 TRUCK

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro nákladní vozidla. Jedná se o verzi V.52.0.0 IDC5 TRUCK která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace.

projít na článek