Dárkové poukazy již v prodeji!

Pardubické hudební jaro přichází pro nadcházející ročník s novinkou - nabídkou Dárkových poukázek. Ty lze následně vyměnit dle potřeby nebo na základě aktuální situace za vstupenky na koncerty a představení 43. ročníku Pardubického hudebního jara 2021, přičemž čas výměny je neomezený do vyprodání daného koncertu. Poukázky je možná nakoupit v hodnotě 300, 350, 400 nebo 450 Kč, a to online na ,www.ticketportal.cz nebo na prodejních místech sítě Ticketportal. Pro více informací o připravovaných koncertech navštivte www.pardubickehudebnijaro.cz

projít na článek

Dárkové poukazy

Dárkové poukazy pod Vánoční stromek https://326088.myshoptet.com/

projít na článek

DÁRKOVÉ POUKAZY PRO VAŠE BLÍZKÉ

I letos u nás můžete zakoupit DÁRKOVÉ POUKAZY pro své blízké: jízda pro osobu do 15 let / 175,- Kč jízda pro osobu od 16 let / 190,- Kč jízda na dvousedale (dospělý + dítě) / 230,- Kč dětská škola jízd (kurz) / 850,- Kč permanentka na 1

projít na článek

Darujte vánoční dárkové poukazy

Obdarujte své blízké dárkovým poukazem na motokáry pro děti i dospělé. Zvolte si počet jízd a o zbytek se postaráme my. Objednávkový formulář je zde na webu v sekci Poukazy.

projít na článek

Poukazy k prodeji

Nabízíme možnost nákupu voucherů na pronájem karavanů. ObjednatVíce informacíDarujte svým blízkým nevšední zážitek z dovolené s karavanem!

projít na článek

Začíná zimní přestávka

Začátkem listopadu nám začíná zimní pauza. Půjčovna bude otevřena opět až po zimě dle aktuálního počasí, nejspíše na přelomu března a dubna. Užijte si zimu a těšíme se zase na jaře 2023.

projít na článek