CZEPA v pořadu Klíč

14. 12. 2022 odvysílala Česká televize kultovní pořad Klíč o České asociaci paraplegiků – CZEPA, z.s., jejích projektech, zaměstnancích a klientech. Pořad je dostupný z následujícího odkazu: https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096060107-klic/222562221700019/ The post CZEPA v pořadu Klíč appeared first on Česká asociace paraplegiků – CZEPA.

projít na článek

Úspěchy CZEPA v roce 2022

Naše loňské snažení si můžete stáhnout i ve formátu pdf. CZEPA-2022Stáhnout The post Úspěchy CZEPA v roce 2022 appeared first on Česká asociace paraplegiků – CZEPA.

projít na článek

Proběhl benefiční koncert Dana Bárty pro CZEPA

1. benefiční koncert o druhé adventní neděli dne 4. 12. 2022 se uskutečnil v Kostel sv. Petra na Poříčí, Biskupská, 110 00 Praha 1-Nové Město, a hlavním lákadlem byl Dan Bárta & Illustratosphere (ovšem pouze za doprovodu kytaristy Jaroslava Friedla).

projít na článek

Vašek Uher ve videu o našem odborném sociálním poradenství

Cílem odborného sociálního poradenství asociace CZEPA je poskytovat informace, rady, pomoc a podporu osobám s poškozením míchy (a jejich blízkým), kteří se vzhledem ke svému získaném handicapu ocitli v nepříznivé životní situaci, kterou nejsou schopni řeš

projít na článek

Poběžte či pojeďte s námi na Wings for Life!

Česká asociace paraplegiků CZEPA podpoří i letos celosvětový běh pro nadaci na výzkum léčby poranění míchy, více na webových stránkách https://www.wingsforlifeworldrun.com/cs Sedmý ročník Wings for Life World Run se běží na celém světě ve stejný čas.

projít na článek

V pořadu Sama doma v české televizi

25. května 2015 v pořadu Sama doma v české televizi. Povídali jsme se o jedlých plotech The post V pořadu Sama doma v české televizi appeared first on Arónie - černý jeřáb - nejzdravější živý plot - WonderHedge - Zázračný plot.

projít na článek