Cukrárna Longus

Navštivte také naši Kavárnu – cukrárnu Longus, která se nachází přímo v srdci moravského Slovácka – na náměstí města Kyjova. Svým zákazníkům doporučujeme zejména zákusky, dorty a zmrzlinu, vše produkované vlastní výrobnou. Všechny naše výrobky připravujeme z kvalitních surovin. Interiérem se snažíme navodit atmosféru tradiční vídeňské kavárny. Článek Cukrárna Longus se nejdříve objevil na Penzion Longus.

projít na článek

Cukrárna Jeřabinka

006-20 Cukrárna Jeřabinka (Smlouva) Cukrárna Jeřabinka nabízí vnitřní i venkovní posezení. Můžete si u nás pochutnat na dezertech, pohárech, chlebíčcích, ledové tříšti a točené zmrzlině. Rádi vám připravíme dorty na objednávku. Těšíme se na vaši návštěvu

projít na článek

Spuštěn nový web

Byly spuštěny nové webové stránky, kde vás budeme informovat o akcích a novinkách v našem čtyř **** penzionu Longus. Těšíme se na Vaši návštěvu. Článek Spuštěn nový web se nejdříve objevil na Penzion Longus.

projít na článek

ROMANTICKÝ POBYT

Balíček si můžete objednat na telefonním čísle 727 939 367 nebo nám napište na [email protected]. Cena balíčku je 6990 Kč. Článek ROMANTICKÝ POBYT se nejdříve objevil na Penzion Longus.

projít na článek

NECH SE HÝČKAT

Přijďte si odpočinout a prohřát tělo do našeho privátního wellness. Balíček si můžete objednat na telefonním čísle 727 939 367. Cena balíčku je 2590Kč. Článek NECH SE HÝČKAT se nejdříve objevil na Penzion Longus.

projít na článek

Romantika ve wellness

Překvapte svoji drahou polovičku a věnujte ji dárkový poukaz do privátního wellness. Rádi vám na vyžádání připravíme nějaké bublinky, jahody se šlehačkou, nebo oč si řeknete, abychom navodili příjemnou atmosféru Poukazy jsou k zakoupení u naší obsl

projít na článek