Čtvrtfinále krajské ligy startuje v pátek!

Základní část Krajské ligy mužů Jihočeského kraje skončila o tomto víkendu. Díky vítězství na Hluboké nad Vltavou a prohrám Veselí a Strakonic obsadili Slavojáci páté místo v tabulce. Již tento pátek tak rozehrají čtvrtfinále prvním utkáním, a to na ledě svého soupeře. Představení čtvrtfinálového soupeře Postavení v tabulce přiřklo Medvědům do čtvrtfinále tým OLH Spartak Soběslav, umístěný na 4. místě. Bilance ze dvou letošních střetnutí s tímto soupeřem (vítězný přípravný zápas nepočítejme) je vyrovnaná. Na soběslavském ledě brali 3 body domácí po výhře 7:3, v odvetě na krumlovském ledě zase dominovali Medvědi a urvali výhru 4:1. Kdy se hraje? Čtvrtfinálová série se hraje na dvě vítězná utkání. To první odehrají krumlovští na ledě soupeře již v pátek 17.2. od 19:00. Odvetu protivníci sehrají hned v neděli 19.2. od 17:00 na zimním stadionu pod krumlovským zámkem. V případě, že by po dvou odehraných utkáních nebylo o postupujícím týmu jasno, došlo by k třetímu, rozhodujícímu zápasu. Ten by se odehrál na soběslavském ledě, a to buďto 21. či 22.2. od 19:00. O všem vás budeme včas informovat. Nenechte si čtvrtfinálové boje ujít Souboj o semifinále se Soběslaví nabídne kvalitní krajský hokej. Soupeř disponuje omlazeným týmem, který je dobře bruslařsky vybavený. Podpořme společně Medvědy na cestě do semifinále již v pátek v Soběslavi a v nedělním odvetném zápasu vytvořme na krumlovském stadionu parádní atmosféru! Článek Čtvrtfinále krajské ligy startuje v pátek! se nejdříve objevil na HC Slavoj Český Krumlov.

projít na článek

ROZLOSOVÁNÍ

PLAY OFF ligy minikopané 2013 - 2014 1.ČTVRTFINÁLE Datum: 5.5.2014 Hřiště "A" Hřiště "B" Pořadatelka: Sokol...

projít na článek

2.čtvrtfinále

2.čtvrtfinále Datum: 27.5.2013 Hřiště "A" Pořadatelská služba: T&Trade Zápis z prvního zápasu: FLA - FLA Domácí Hosté T&Trade 0 :

projít na článek

1.čtvrtfinále

1.čtvrtfinále Datum: 20.5.2013 Hřiště "A" Pořadatelská služba: Taurus Trans Zápis z prvního zápasu: Slavoj Ahoj Domácí Hosté Sokol Tokyjo 2 :

projít na článek

Rozlosování PLAY OFF 2013

PLAY OFF ligy minikopané 2012 - 2013 1.ČTVRTFINÁLE Datum: 20.5.2013 Hřiště "A" Hřiště "B" Pořadatelka: Taurus Trans Pořadatelka: Combo Zápis z prvního zápasu: Sl

projít na článek

1.kolo celostátní ligy muaythai 16.9.2023

          16.9. 2023 jsme měli tu čest pořádat hned úvodní kolo celostátní ligy muaythai... Za celý den jsme absolvovali 34 zápasů, z toho do 3 nastoupili borci našeho e-Finance ARENA FIGHT CLUBU BRNO.... Všem. 3 ( Tobias Šarišský , Martin Němeček i Micha

projít na článek