Čočková polévka podle Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich miluje polévky, protože pro něj představují symbol rychlého, komfortního, nekomplikovaného jídla, které zasytí a hodí se zvláště pro sychravé podzimní a zimní večery. Zde tedy nabízíme recept na polévku ze zelené čočky od mistra kuchaře.

projít na článek

Čočková polévka s kysaným zelím

Čočková polévka s kysaným zelím je doslova jídelním punkem. Snoubí v sobě možná na první pohled neskloubitelné ingredience v polévku, která je úplně boží. Pokud máte jisté pochybnosti, jak by se k sobě mohla hodit čočka se zelím, můžu vás ujistit, že je t

projít na článek

Brokolicová krémová polévka od Pohlreicha

Brokolicová polévka podle Zdeňka Pohlreicha je krémová polévka, v níž skvěle zužitkujete i košťál. Měla by vynikat krásně svěží a sytou barvu, být ochucená pečeným česnekem a zahuštěná krémovým sýrem.

projít na článek

Čočková polévka

Čočková polévka se připravuje z čočky a dalších ingrediencí, je nejen zdravá, ale i vydatná. A zcela jistě patří do české tradiční kuchyně.

projít na článek

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Čočková polévka (2 porce) - 600g

Čočková polévka (2 porce)  Popis: Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodn

projít na článek