Co se dá ušít z froté

Stěží se mezi vámi najde někdo, kdo by froté https://promotextile.cz/sk/8-frote neznal, a neměl jej někdy v ruce. Již za socialismu patřilo k nejoblíbenějším materiálům zejména pro výrobu žínek, ručníků a osušek, a tak tato tkanina postupně pronikla snad do všech domácností. Froté se také prodává jako metráž a lze z ní ušít prakticky cokoli. Župan – župany se z tohoto materiálu prodávají poměrně běžně, ale ne každý vám přesně padne a ne každý má také barvu, jakou si přejete. Ušít jej z metráže je pro pokročilé švadleny poměrně snadné. Dětské oblečení – děti milují hebkost, měkkost a teplo, zejména v chladnějším období roku, a tak jistě ocení vaše nápady šít barevné oblečení pro doma i na venek. Froté se hodí hlavně pro dvoudílná pyžama, ale také pro pyžamové overaly. Ty jsou velmi šikovné zejména pro dětské skotačení a hraní v dětském pokoji či obýváku. Overal nikde netlačí a hlavně při pohybu nepadá, není nutné neustále popotahovat tepláky, utahovat v pase tkaničku atp. Pyžamový overal možná oceníte i vy, jakmile zjistíte, jak si v něm vaše ratolesti spokojeně hrají. Domácí oblečení – doma se chceme cítit příjemně a k tomu musí přispět i oblečení. Mnoho lidí odkládá v domácnosti rifle, pánská saka a dámské kostýmy a bere na sebe typicky domácí oděv – tepláky, teplákové soupravy, krátké kalhoty, trička, mikiny atp. Z froté tkaniny lze ušít velmi pohodlné oblečení pro dospělé, které připomíná to dětské. Může jít o sportovní verzi tepláků a mikin do posilovny, mohou to být čistě relaxační kalhoty pro posezení u televize, anebo pro běžné pracovní činnosti, jako je vaření, úklidové práce či nějaká zajímavá hobby. Výhodou tohoto materiálu je v první řadě poměrně značná odolnost vůči mechanickému opotřebení v průběhu běžného každodenního nošení a zároveň schopnost udržet si své vlastnosti i vzhled po častějším praní. Článek Co se dá ušít z froté se nejdříve objevil na aktimo.cz.

projít na článek

Jak se starat o froté ručníky, aby zůstaly měkké po dlouhou dobu?

Kdo by nechtěl měkké ručníky?! Naštěstí je dnes, jak v klasických obchodech, tak i na eshopech specializovaných na ručníky a další bytový textil, k dostání obrovský výběr těch nejkvalitnějších, opravdu super měkkých froté ručníků. Více...

projít na článek

Porazíme koronavirus aneb jak ušít roušku

Internet je v těchto dnech plný návodů na šití roušky. Některé zajímavé jsem si sesbíral. Stejně tak jako střihy (na konci příspěvku). Při tisků střihů (najdete je zde) si dejte pozor ať nastavíte actual fit/původní velikost ať se vám obrázky nezdeformuj

projít na článek

Vláda nařizuje povinně nosit roušky, už jsou prý konečně v Ruzyni !! Ne, prý nejsou. Letadlo pro ně je teprve na cestě do Číny ! Ne...prý není. Takže máte si je ušít sami a vládě políbit prdel.

Vláda nařizuje povinně nosit roušky, už jsou prý konečně v Ruzyni !! Ne, prý nejsou. Letadlo pro ně je teprve na cestě do Číny ! Ne...prý není. Takže máte si je ušít sami a vládě políbit prdel.

projít na článek

Bundy

Bundy Nabízíme několik typů bund (jarní, podzimní i zimní) z peří a ostatních materiálů, ale můžeme vám také bundu ušít na zakázku, dle vašeho návrhu. Více »  

projít na článek

Kabáty

Kabáty Nabízíme také několik typů kabátů (jarní, podzimní i zimní) z peří a ostatních materiálů, ale můžeme také kabát ušít na míru, dle vašich parametrů. Více »  

projít na článek