Co potřebuješ, když si chceš svůj pohyb pořádně užít?

Pohodlné oblečení bez limitu. Oblečení, které vystihuje Tvůj životní styl. A právě taková je kolekce PARKOUR. Tepláky, které pomohli vytvořit kluci, kteří parkourem žijí.  A o to nám vždy jde. My oblečení vyrábíme, ale pomáhají nám Ti, kteří v něm pak chodí.

projít na článek

Rocky Mountain Altitude 2024

Rám je kompletně přepracován a je vybaven novými technologiemi pro dosažení ještě vyšší tuhosti díky nižší poloze přepákování a pevné zadní stavbě. Pokud chceš jet nekompromisně z kopce, potřebuješ tento bike!

projít na článek

Katka, 38 let, Praha 10

Ahoj. Jmenuji se Katka. Jsem divoká štíhlá drobná blondýnka, která ma ráda výzvy. Chceš si užít vášnivý večer? Se mnou se určitě nudit nebudeš! Přiveďme se společně na vrchol!

projít na článek

Na tři kroky před sebe

Jeden můj kamarád, zkušený horolezec a horský vůdce, mi kdysi dal cennou radu, jak se pohybovat v horách: "Když chceš udělat nějaký náročný výstup, nikdy se cestou nedívej na vrcholek hory, na kterou chceš vylézt. Dívej se jenom na tři kroky před sebe. Kd

projít na článek

Párty s láskou celou noc

Každý člověk si chce užívat a každý člověk si přeje něco jiného. Každý člověk si určitě chce užít tu nejkrásnější zábavu, protože když jste pořád v práci, je to takové nevýhodné. Opravdu nemáte čas na své kamarády, na ten svůj relax a prostě chcete si kon

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Alloy 50

Pokud vyhledáváš terén tam, kde ostatní končí, hledáš kapacitu baterie pro pořádné výlety a chceš pohon s přirozeným projevem, tak Rocky Mountain Altitude Powerplay Alloy 50 musí být první na tvém seznamu!

projít na článek