Co by si měl člověk promyslet předtím, než zadá výrobu www stránek pro svou firmu?

Předtím, než zadáte výrobu webových stránek pro svou firmu, je důležité promyslet několik věcí. Připravili jsme pro vás tento návod a checklist, na co nezapomenout. The post Co by si měl člověk promyslet předtím, než zadá výrobu www stránek pro svou firmu? first appeared on Webklient.cz.

projít na článek

Zlepšení čitelnosti stránek, sjednocení fontů

Byla nasazena nová verze stránek, kde jsme se snažili zlepšit čitelnost stránek a současně došlo ke sjednocení fontů a jejich velikosti na jednotlivých stránkách AKVARKO.cz.

projít na článek

Nový vzhled webových stránek

Vítáme vás na našich nových webových stránkách. Nová podoba webových stránek má za cíl nabídnout informace přehledněji uspořádané a v moderním designu. Stránky jsou přizpůsobeny prohlížení nejen na klasických počítačích, ale v maximální možné míře také

projít na článek

Jak využít sociální sítě pro propagaci změny obsahu našich stránek

V článku se společně podíváme na otázku jak dát vědět našim zákazníkům, poté co jsme změnili obsah našich internetových stránek. Změnou stránek myslíme přidání aktualit, novinek, článků, ale patří sem i změna textové obsahu, aktualizace nabízených služeb,

projít na článek

Kabeláž

Nabízíme výrobu kabelů a kabelových svazků na míru dle přání zákazníka včetně montáže koncovek a konektorů. Zajistíme výrobu jednoduchých, stíněných a mnohožilových kabelů.

projít na článek