Chystáme se na gymnaestrádu v Helsinkách

Na gymnaestrádě v Helsinkách uvidí diváci i skladbu židlochovických autorů...

projít na článek

Češi v Helsinkách opět na stupních vítězů!

Mistrovství Evropy v cheerleadingu (ECU Europeans 2018) se konalo o víkendu 30. 6. – 1. 7. 2018 ve Finsku v Helsinkách. Zúčastnilo se téměř 3 000 nejlepších sportovců z celé Evropy. V obrovské konkurenci 26 zemí Češi obsadili hned tři pohárová místa!

projít na článek

Sokolové pojedou na světovou gymnaestrádu do Lausanne

Téměř 60 cvičenců sokolské župy Jana Máchala společně sečvičuje skladbu, kterou budou prezentovat na světové gymnaestrádě v Lausanne v červenci 2011. Ze Sokola Židlochovice nastoupilo k nácviku koedukované( smíšené ) skladby Křížem krážem 12 členů za oddí

projít na článek

Útěk do virtuální reality

Finský dystopický román Nebe nabízí vizi zdevastovaného světa a skomírajícího lidstva. V Helsinkách roku 2058 vládne beznaděj, jedinou útěchu skýtá virtuální realita, která ale není pro všechny.

projít na článek

Akademické mistrovství ČR - Muchová a Fejfar stříbrní, Klus bronzový, Novotný skočil limit na ME!

V pondělí 11. června se v Brně, na stadionu pod Palackého vrchem, konalo Akademické mistrovství ČR . Své vysoké školy na něm reprezentovali i naši atleti. V soutěži dálkařů padly limity na ME v Helsinkách.

projít na článek

Bowler Jaroslav Lorenc na Mistrovství Evropy málem neodcestoval.

Jaroslav Lorenc slaví titul evropského vicemistra ve sportovním bowlingu. Cenný kov vybojoval mezi kompletní favorizovanou skandinávskou konkurencí a navíc na jejich domácí půdě – v Helsinkách. Za sebou nechal světová jména bowlingového sportu, jako jsou

projít na článek