Chráněno: Zveřejněno usnesení, o rozhodnutí ve věci podané Ing. Simonou Stankovou DiS.

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Zveřejněno usnesení, o rozhodnutí ve věci podané Ing. Simonou Stankovou DiS. se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek

Chráněno: Informace pro členy

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Informace pro členy se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek

Chráněno: Vážení členové, 

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Vážení členové,  se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek

Chráněno: Pozvánka na členskou schůzi dne 3.9.2023

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Pozvánka na členskou schůzi dne 3.9.2023 se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek

Chráněno: ZRUŠENÍ ČLENSKÉ SCHŮZE dne 3.9.2023

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: ZRUŠENÍ ČLENSKÉ SCHŮZE dne 3.9.2023 se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek

Chráněno: Připomínáme opakovaný program na členskou schůzi, která se koná dne 3.9.2023

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Připomínáme opakovaný program na členskou schůzi, která se koná dne 3.9.2023 se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek