chalupa Halenkovice - Cena: dohodou

Prodáme chalupu o velikosti 3+1, ve Chřibech, Halenkovice Kržle. Dům se skládá se z prostorné kuchyně, koupelny, 3 samostatných pokojů. Jde o polosamotu. V blízkém okolí jsou sousedé. Dům je nepodsklepený, suchý, zdivo smíšené, střecha sedlová - umělá břidlice, velká suchá půda . V domě je zavedena voda - vlastní studna, elektřina 220V/380V. Přístavky - dílna, dva dřevníky, pergola. Parkování před domem. Jedná se o starou, udržovanou chalupu v dobrém stavu. Vzdálenost od Zlína 25 km. Chalupa s dvorkem, velká zahrada, Na zahradě je mnoho vzrostlých stromů: ořešáky, jablka, slivoň, švestky. Součástí prodeje je i les - cca 0,5 ha. Spojení autobus - 2 km k zastávce. Cena dohodou.

projít na článek

Chalupa Záhorka

Chalupu Záhorku naleznete v Orlickém Záhoří, ve střední části Orlických Čtěte více Článek Chalupa Záhorka se nejdříve objevil na Litterbach.cz.

projít na článek

El. koloběžku Kugoo S3 - Cena: 4.000 Kč

Prodám elektrickou koloběžku Kugoo S3 ve výborném stavu, včetně nabíječky a dokladů. Pouze osobní předání v Přerově nebo Olomouci. Cena dohodou ca. 4 tis. Kč (nová stojí ca. 9000 Kč!)

projít na článek

Bernský salašnický pes - Cena: dohodou

Prodám štěňata BSP bez PP, očkovaná,odčervená a čipovaná. 2 pejsky a 1 fenku. K odběru budou po 18.11. Oba rodiče vlastním.

projít na článek

AGADOS Handy 15 - cena: dohodou

Novy nepouzity prives Agados Handy 15. D 2695cm, S 1544cm, V 830cm, hmotnost 108kg, nosnost 750kg, 2-leta zaruka.

projít na článek