Chalobah o Mudrykovi a čase strávenom v tréningu

Trevoh Chalobah síce trénoval s Mykhailom Mudrykom len niekoľkokrát, ale na základe týchto poznatkov, ako aj debutu Ukrajinca proti Liverpoolu, je isté, že Chelsea má v rukách špeciálneho hráča.

projít na článek

Chilwell a James sa vrátili k tréningu

Pozrite si najlepšie fotografie Reecea Jamesa a Bena Chilwella z tréningu v Cobhame.

projít na článek

Raheem Sterling blízko návratu po zranení

Raheem Sterling sa zúčastnil ľahkého individuálneho tréningu na tráve, keďže sa pripravuje na návrat do zostavy, po zranení stehenného svalu.

projít na článek

ChatGPT nyní může prohledávat web v reálném čase

OpenAI zveřejnilo, že ChatGPT může znovu prohledávat web, hledat aktuální informace a nabízet odpovědi přímo z „aktuálních a autoritativních“ zdrojů, které ve svých odpovědích cituje. Funkce nazvaná Browse with Bing je zatím otevřena pouze uživatelům s př

projít na článek

Nový nositelný senzor dokáže monitorovat pot v reálném čase

Tým výzkumníků z Penn State vyvinul novou nositelnou náplast, která dokáže sledovat vaše zdraví analýzou vašeho potu. Náplast, která je vyrobena ze speciálního materiálu, dokáže detekovat glukózu, pH a teplotu v potu a může poskytnout cenné informace o st

projít na článek

Advent a Vánoce 2022

Pro většinu pěveckých sborů je hlavní sezónou období adventu a Vánoc. Ani Scandula není výjimkou. Naše vystoupení v tomto adventním a vánočním čase najdete na stránce koncertů.

projít na článek