Česká Mincovna CUP

28.-29.1.2023 Jablonec nad Nisou - BřízkyOdkaz SLČR na propozice a výsledky Kubův FB odkaz s propozicemi FB příspěvek a foto od Lyžování dětem

projít na článek

Martin Jaroš: Restart Česka

Na FB profilu Martina Jaroše se objevil příspěvek (30.3.2020 19:36) o tom, jak využít aktuální krizi pro restart Česka. Taky jsem si sepsal pár věcí, které by se mohly zlepšit pro příště, ale jeho příspěvek je na úplně jiné úrovni. Odkládám si to tu do šu

projít na článek

Omluva společnosti Česká srovnávací s.r.o

Omlouvám se společnosti Česká srovnávací s.r.o za to, že jsem o nich dne 11. 9. 2019uveřejnil nepodložený a zavádějící článek v kategorii šmejdi. The post Omluva společnosti Česká srovnávací s.r.o first appeared on Jan Vavříček.

projít na článek

Česká reprezentace na ME pokračuje vítězně

Na ME U23 v baseballu Česká republika zvítězila ve skupině D a ve čtvrtfinále porazila Francii. V semifinále čeká český tým Španělsko. Fotografka Kateřina Pavlíčková ve svém fotoreportu zachytila utkání Česko - Ukrajina (12:1).

projít na článek

Díky Biovetě je Česká republika již 17 let bez vztekliny

Dnes, 28. září, slavíme Světový den boje proti vzteklině. Pojďme si připomenout, jak se Česká republika stala zemí prosté vztekliny.

projít na článek

Mistrovství ČR One-Desing 2022 zná vítěze

V Chorvatsku skončila 26. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu, byl poznamenán slabým větrem. Po boji zvítězil brněnský tým Hyveco, vedený Martinem Pospíšilem.

projít na článek