Ceny

CENY Vestavěné skříně nabízíme od 8 000 Kč za běžný metr skříně včetně montáže bez DPH. V ceně jsou započítány 2x posuvné dveře, 2x dorazový pruh, 2x police, 2x šatní tyč. Výše ceny záleží na zvoleném materiálu, uspořádání vestavby, druhu výplně a kování dveří.Kuchyňské linky od 9 000 Kč za běžný metr kuchyňské linky, v provedení lamino, včetně montáže bez DPH. V ceně je započtena spodní a horní skříňka plus pracovní deska s těsnící lištou. Výše ceny záleží na zvoleném materiálu, vybavení kuchyňských skříněk a druhu materiálu pro dvířka.Cenu máte možnost získat co nejnižší na trhu v porovnání s konkurencí. Je to jednoduché, stačí když donesete kalkulaci od konkurence a dostanete navíc slevu 5 - 7% dle náročnosti zakázky. Chceme tím zabránit šíření nekvalitních výrobků na našem trhu. Řídíme se naším motem - dáváme přednost kvalitě před kvantitou.

projít na článek

Ceny odlučovačů, lapáků a jímek

Ceny odlučovačů, lapáků tuku , kalových jímek a náhradních sorpčních filtrů si můžete stáhnout jako ceník v PDF nebo je najdete v katalogu nebo v objednávce, kde jsou ceny uvedeny u jednotlivých verzí výrobku ceny jsou vždy aktuální!

projít na článek

AKCE: Lego Duplo, City, Friends, Star Wars, Technic a Ninjago ve výprodeji

V aktuální nabídce internetového prodejce jsou k dostání se slevami až 38% stavebnice LEGO z kolekcí Duplo (ceny od 269 Kč), City (ceny od 249 Kč), Friends (ceny od 129 Kč), Star Wars (ceny od 269 Kč), Technic (ceny od 269 Kč) a Ninjago (ceny od 269 Kč).

projít na článek

Ceny rodinných domů padají. Lepší je ale pronajmout, než prodat

Ceny rodinných domů setrvale od minulého roku klesají. Nejvíce jsou zasaženy dražší rodinné domy nad 10milionů korun. Podle dat Videobydleni.cz poptávka po takových nemovitostech meziročně klesla až o 85 %. Ceny dražších rodinných domů od minulého roku me

projít na článek

FIREMNÍ PRODEJNA - POSLEDNÍ NÁKUPY

Firemní prodejna ve Skutči bude v provozu už jen do soboty, 26. února. Využijte poslední možnost nákupu botasek za zvýhodněné ceny, včetně oblíbených "partiovek", tedy bot s mírnou vadou za výrazně nižší ceny.

projít na článek

Cena SOT ČLS JEP za nejlepší publikaci vr. 2022 avr. 2023

Vážená paní doktorko, vážený pane doktore, vážení členové SOT, výbor Společnosti pro orgánové transplantace ČLS JEP vyhlašuje soutěž o ceny za nejlepší publikaci v oboru transplantační medicíny. Budou se udělovat 2 ceny, a to za práce publikované v roce 2

projít na článek