Čas adventu je zde - aktualizace

Vážená komunito,opět nastává kouzelný čas adventu a nejoblíbenějších svátků v roce. Připravili jsme pro Vás zábavu na celý měsíc, kdy se svět Ekury promění do vánočních barev. Co vše je připraveno se dozvíte v této novince.

projít na článek

Aktualizace V.74.0.0 IDC5 CAR

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro osobní vozidla. Jedná se o verzi V.74.0.0 IDC5 CAR která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace...

projít na článek

Aktualizace V.76.0.0 IDC5 CAR

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro osobní vozidla. Jedná se o verzi V.76.0.0 IDC5 CAR která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace.

projít na článek

Aktualizace V.75.0.0 IDC5 CAR

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro osobní vozidla. Jedná se o verzi V.75.0.0 IDC5 CAR která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace...

projít na článek

Aktualizace V.51.0.0 IDC5 TRUCK

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro nákladní vozidla. Jedná se o verzi V.51.0.0 IDC5 TRUCK která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace.

projít na článek

Aktualizace V.52.0.0 IDC5 TRUCK

S potěšením oznamujeme, že v těchto dnech byla uvolněna nová aktualizace diagnostického software TEXA pro nákladní vozidla. Jedná se o verzi V.52.0.0 IDC5 TRUCK která je dostupná pro všechny diagnostické přístroje TEXA s platným kontraktem na aktualizace.

projít na článek