Carsharing: 5 věcí, které musíte vědět

Nemáte vlastní auto a mrzí vás účty za taxíky? Hromadná doprava je pro vás nekomfortní, ale nechcete kupovat vůz? Nebo snad narychlo potřebujete sehnat SUV na výlet s celourodinou? Vyzkoušejte carsharing! Přinášíme 5 věcí, které o něm potřebujete vědět. Rozdíl mezi carsharingem a spolujízdou. Nebo je to to samé? Carsharing je anglické označení pro sdílení [] Příspěvek Carsharing: 5 věcí, které musíte vědět pochází z Autotrip.cz

projít na článek

Carsharing — musím auto ještě vlasnit?

leden 2024, medium.seznam.cz The post Carsharing — musím auto ještě vlasnit? appeared first on Autonapůl.

projít na článek

Sdílená auta stále více využívají i tuzemské firmy. Carsharing jim šetří náklady, zaměstnanci oceňují snadné parkování.

leden 2024, Euro.cz The post Sdílená auta stále více využívají i tuzemské firmy. Carsharing jim šetří náklady, zaměstnanci oceňují snadné parkování. appeared first on Autonapůl.

projít na článek

5 věcí, které byste měli vědět o sádrokartonu v podkroví

Čeká vás výstavba podkroví a uvažujete o sádrokartonu? Poradíme vám, jaké vlastnosti má a o kolik je levnější než zděné příčky. Dozvíte se taky, jak postupovat při jeho instalaci a na co si dávat pozor.

projít na článek

Jsme zpět!

Nemožné se stalo skutečností, malej zázrak, snad i zásah samotného vládce pekel Od pondělí 31. 5. 2021 máme opět otevřeno denně od 17:00. Samozřejmě to nebude jen tak. To by bylo až moc jednoduché. Jak již znáte ze zahrádek, platí jistá omezení:

projít na článek

Kupujeme novou Škodovku: Co vše musíte zařídit?

Chystáte se kupovat novou Škodovku? Stejně jako u jakékoliv jiné značky byste se měli připravit na byrokracii, bez které se nákup auta bohužel neobejde. Jaké povinnosti vás čekají? číst dál

projít na článek