Carboniacup míří už letos podruhé na severočeský Most

Amatérský závodní Carboniacup si v mnohém nezadá s profesionálními závody. Letos již podruhé jeho jezdci okusí oblíbené zatáčky na autodromu v Mostě. Vstup depem mají diváci zdarma. Garantem tohoto závodu se stal IpRacingshop.cz. Zřejmě nejpočetnější skupinu můžeme očekávat skupinu A, tedy upravené cestovní vozy, kde se zatím přihlásilo nádherných 34 závodních speciálů.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring, aneb příště do Mostu

Carboniacup se letos objevil již podruhé na sluné trati maďarské, poblíž Budapešti na okruhu, kde několik týdnů před ním řádily trucky FIA ETRC a letos i formule F1. Po návštěvě Pannonie tedy druhý start v zemi zaslíbené klobáskám a dobrému vínu.

projít na článek

March 812 okořenil Carboniacup v Mostě

Carboniacup letos zavítal již podruhé do svého domácího prostředí na autodrom do Mostu, kam bylo k závodu přihlášeno a přijato 71 aut. Oproti loňským srpnovým teplotám se teploměr chlubil spíše vlažnou ručičkou a některé jízdy dokonce opláchl déšť.

projít na článek

Mostecký okruh hostí podruhé Carboniacup se stovkou vozů

Letos již podruhé se účastníci Carboniacupu podívají na domáci kolbiště do Mostu, kde na fanoušky čeká již 4 závod, sezóna se tak přehoupne do druhé poloviny. V prozatímním celkovém pořadí vede skupinu A Nico Dauerer, B Martin Hanzl, C – MiVi a D pak Honz

projít na článek

Carboniacup podruhé letos hostí Autodrom Most

Po závodech v zahraničí se opět Carboniacup vydá ve sváteční středu 6.7. na domácí trať Autodromu Most s více jak 100 přihlášenými vozy, bude tedy opět na co koukat a vstup mají diváci zdarma. Garantem závodu a finanční prostředky vložila firma JMT Racing

projít na článek