Čajové osvěžení s ovocem a bylinkami

V horkých letních dnech není nic lepšího než ledový čaj. Na nic nečekejte a jednoduše si ho připravte doma. Poradíme vám, jak na to. 

projít na článek

Druhý život pro použité čajové sáčky. Užitečné tipy, jak je znovu využít

Nevyhazujte použité čajové sáčky. Existuje mnoho způsobů, jak je využít. Od zahradničení po úklid domácnosti nebo péči o pokožku.

projít na článek

Vodíková voda

Vodíková nebo hydrogenová voda je celkem novinka. Jedná se o čistou vodu obohacenou plynným vodíkem. Přidávání plynného vodíku do vody zvyšuje její protizánětlivé a antioxidační vlastnosti Hydrogenovou vodu můžete pít jako běžnou vodu, nebo ji můžete použ

projít na článek

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Máme zde úplně nejrychlejší oběd. Stačí vám, když si nejdříve dáte vařit vodu v hrnci na sporák. Připravte si mísu, do ní dejte jeden tvaroh ve vaničce, jedno vejce, 2 lžíce oleje a půl kila polohrubé mouky. Toto vše zamícháte, vždy si utrhnete trochu

projít na článek

Dejte s bylinkami stopku špatné náladě a únavě

Léto už je nenávratně pryč. Máme tu podzim a s ním spojené i nevlídné počasí. Co to znamená, víme asi všichni. Stejně jako ubývají sluneční paprsky, dochází vám energie a elán.

projít na článek

Sladké novinky z Vltavotýnských lahůdek

Ochutnejte nové výrobky Řez Bolero a Řez s lesním ovocem. Dobrý tip pro slavnostní den. Nakoupíte ve vaší Trefě v oddělení lahůdek.

projít na článek