Byt 1+1, Plzeň, ul. Nade Mží

Byt 1+1, Plzeň, ul. Nade Mží Hlavní popis: Nabízíme vám byt 1+1 v původním stavu o výměře 35 m2 + 5 m2 balkon a 3 m2 sklep. Z chodby vedou dveře do kuchyně, koupelny se sprchovým koutem a WC. Za kuchyní se nachází pokoj. Okna plastová, vytápění a ohřev vody je centrální. Pro vlastní bydlení nebo jako investice. Cena nemovitosti: 2.999.000,-Kč Další informace Parkování v okolí domu. Výhodné financování zajistíme, urychlíme tak vyřízení a všem účastníkům tím ušetříme mnoho času a finančních nákladů. Fotogalerie Předchozí Další Detail nemovitosti Číslo zakázky: BT6Typ akce: ProdejOkres: PlzeňLokalita: SkvrňanyUlice: Nade MžíObec: PlzeňVlastnictví: OsobníBudova: panelováTyp bytu: 1+1Počet podlaží: 9Umístění podlaží: 9Energetická náročnost (třída): G Cena: 2.999.000,-KčPoznámka k ceně: Včetně právního servisuDostupnost MHD: anoVybavení: v původním stavuZdroj vody: dálkovýRozvod topení: dálkovýPlyn:  anoElektřina: 230vUžitná plocha: 38 m2Podlahová plocha: 35 m2Balkón: 5 m2Sklep: 3 m2 Zpět na katalog nemovitostí The post Byt 1+1, Plzeň, ul. Nade Mží appeared first on F & R servis s.r.o..

projít na článek

Výroba kuchyní MK Marek kuchyně dílny Průcha Plzeň jih

Toto truhlářství vzniklo v areálu dílen Průcha ve Vstiši v roce 2010.  Takhle jsme začínali.

projít na článek

Běžecké akce

RUNCZECH RUNTOUR NN NIGHT RUN RUN PRAHA - PLZEŇ RUN IN COLORS ŠKODAFIT PŮLMARATON SC MARATHON PLZEŇ

projít na článek

Uzavření prodejny Tabáku Valmont v Plzňi

Dne 31. 05. 2023 dojde k uzavření prodejny Tabáku Valmont v Albertu na ul. Gerská 2004/2 v Plzňi. Budeme rádi když nás navštívíte v našich dalších prodejnách: TABÁK VALMONT, S

projít na článek

Vnitroblok Manětínská, Plzeň

Veřejný sportovní a rekreační prostor na plzeňském sídlišti Košutka je dokončený. Hřiště a park s restaurací budou brzy otevřeny místním obyvatelům. The post Vnitroblok Manětínská, Plzeň appeared first on sporadical.

projít na článek