Bylinkové máslo

Všichni ho známe z pizzerie, kde je oblíbeným předkrmem. Jenže tuhle dobrotu si můžete snadno vyrobit i doma. Pokud máte rádi i sušená rajčata, můžete máslo vylepšit o ně. Ingredience: 1 kostka másla 2 stroužky česneku Sůl, pepř Bazalka Sušená rajčata Postup: V míse smícháme máslo s prolisovaným česnekem, sušenými rajčaty (nakrájené na kostičky), solí, pepřem, bazalkou. Promíchanou směs dáme do potravinové fólie a zabalíme. Necháme přes noc vychladit v lednici. The post Bylinkové máslo appeared first on Recepty Ládi Hrušky.

projít na článek

Jihočeské máslo od Madety ještě levnější než v letáku!

V období od 14.9. do 20.9.2022 nabízejí supermarkety TERNO Jihočeské máslo od Madety ještě levněji než v akčním letáku 54,90 Kč!!

projít na článek

Mimořádná akce

Již tento víkend 31.3. 2.4.2023 jsme si pro Vás připravili mimořádnou akci!!! Olma Olomoucké máslo 82% 250 g za 29,90 Kč!!!!!

projít na článek

Malinovo-tvarohový dort á la cheesecake

Cheesecake (známý i pod zkomoleninami chéze kaké nebo číský dort) si získává oblibu i u nás. Láďa měl možnost se naučit malinovo-tvarohový dort, který se hodí na zužitkování zbytku sušenek. Ingredience: Korpus Sušenky Rozpuštěné máslo Náplň 2 vaničky t

projít na článek

Kapr na červeném víně

Ingredience: - kapr bez kůže 800 g - máslo 60 g - cibule 40 g - stroužek česneku - červené víno 2-3 dl - 20 g hladké mouky a 20 g másla na jíšku - 4 kuličky pepře - nasekaná petrželová nať - a pokud máme - 60 g nakládaných cibulek Postup:

projít na článek

Řepík lékařský

Řepík lékařský (Agrimonia eupatoria) je vytrvalou bylinou patřící do čeledi růžovitých. Svým vzhledem připomíná menší diviznu. Vytváří přízemní růžici listů, které jsou pokryty jemnými chloupky, stejně tak i lodyha. Ta dorůstá výšky až jednoho metru a je

projít na článek