BUGGYRA SI ZE SILVERSTONU VEZE POHÁRY

David Vršecký i Aliyyah Koloc zvládli víkend na legendární trati v Silverstone na jedničku. Oba piloti stáje Buggyra ZM Racing vybojovali každý pohár za třetí místo v závodech vozů třídy GT4 v rámci akci nazvané Silverstone Classic.

projít na článek

PIRELLI K SILVERSTONU

Po vyčerpávající analýze pneumatik používaných v Silverstonu Pirelli zjistilo, jaké byly příčiny tamních defektů. Šlo o kombinaci těchto faktorů:

projít na článek

POVEDENÁ OBHAJOBA: JIŘÍ MIČÁNEK VEZE Z NÁMĚŠTI DRUHÉ MÍSTO

Jiří Mičánek jr. z druhého podniku českého mistrovství v závodech do vrchu veze druhé místo ve skupině 2. Závodník a manažer týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra obhájil loňské umístění a navíc vůbec poprvé zajel na legendární trati čas pod jednu mi

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek

V Belgii přidali Dvořáček s Wagnerem další dvě třetí místa

Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra Libor Dvořáček s Kurtem Wagnerem vybojovali v belgickém Sap-Francorchamps poháry za dvě třetí místa. O uplynulém víkendu se na legendární trati ve Spa uskutečnil předposlední podnik letošního ročníku Lambo

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek