Brno Convention Bureau představuje nový web

Ukazujeme jižní Moravu světu. I tomu konferenčnímu. Brno není jen o technologiích a jižní Morava jen o víně. Nový web Brno Convention Bureau ukazuje náš region v celém jeho bohatství a rozmanitosti. Tak, aby usnadnil výběr všem, kteří se chystají v našem regionu pořádat konferenci, přednášku, výstavu nebo třeba teambuilding. www.brnoconvention.cz Vybírejte z přehledného katalogu prostor a aktivit, který budeme průběžně doplňovat. A obraťte se na nás kdykoli budete potřebovat poradit nebo pomoct. The post Brno Convention Bureau představuje nový web appeared first on CCRJM.

projít na článek

OC Futurum Brno

V roce 2021 jsme pro stavební firmu IMOS Brno dodávali a montovali dilatční profily na zakázce – Rekonstrukce OC Futurum Brno.

projít na článek

Kde se potkáme?

Rádi vás přivítáme na degustaci u nás ve vinném sklepě anebo si můžeme společně přiťuknout na některé z připravovaných akcí. Nejbližší veřejné akce: 19.5.2023 Vinná zahradní párty, Duran Grill Hradec Králové 20.5.2023 Májové otevřené sklepy Nový Šaldo

projít na článek

Největší světoví producenti oceli a nové trendy

Největší producenti oceli v % světové výroby oceli Čína 44 Japonsko 8 USA 6 Rusko 5 Indie 5 Jižní Korea 4

projít na článek

Brno obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku

Obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku pro pracoviště Brno. Pozice je založena např. na návrhy technických řešení v oblasti tepelné techniky TZB. The post Brno obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku appeared first on GC SKUPINA.

projít na článek

Brno skladník

SKLADNÍK pro pracoviště v Brně www.gienger.cz Místo pracoviště: Brno Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Zařazení: doprava a zásobování, řemeslné a manuální práce Popis pracovní činno

projít na článek