BOSS GP na Monze úřadovali Stratford a Gerstl s F1

Již 25 let existující série určená velmi rychlým formulím F1, GP2, FR3,5,F3000 nebo Indy má za sebou třetí letošní dvojzávod na italské Monze a sezóna se tímto kláním přehoupla do druhé poloviny sezóny. Letos na startu chybí zatím Veronika Cichá s GP2, zářiové klání míří do Brna, kde by ji asi fanoušci rádi viděli. Ve startovním poli dominují vozy GP2, takové které letos pořídil třeba Lubomír Světínský. Série má dvě kategorie Open Class, Formula Class a Prestige Class. Série figuruje také v kalendáři FIA eventů.

projít na článek

Masaryk Racing Days s proudy vody vyhrál v BOSS GP Gerstl

Podzimní cena Brna, nebo-li Masaryk Racing Days v Brně o víkendu okořenily rychlé formule BOSS GP, včetně Benettonu B197 Judd V10 F1, ovšem vítězství si odváží Rakušan Ingo Gerstl s monopostem GP2. Velmi pěkně obsazené závody předvedl Esest V4 Cup s MMČR

projít na článek

BOSS GP po Brně spěje k velkému finále

Sezóna jedné z nejrychlejších sérií v Evropě BOSS GP doplouvá k velkému finále, které se uskuteční 1.-3. října v Monze.

projít na článek

BOSS GP – F1 ovládají první závod

Seriál BOSS GP podporovaný FIA, letos mimochodem poprvé, zvýšil počet starších F1 na startu úvodního závodu na Hockenheimringu, který se konal v rámci Jim Clark revival, tedy každoročního jarního setkání historických i současných sérii na Hockenheimringu,

projít na článek

BOSS GP v zajetí chrámu rychlosti jménem Assen

V Holandsku se konal letošní sedmý a osmý závod série BOSS Series určený především starším vozům F1, GP, F3000 nebo Indy. Assen letos přivítal účastníky BOSS GP společně s DTM, tedy motoristický svátek jaký má být.

projít na článek

Drexler Formula Cup na Monze

Formulový pohár Drexler Formula Cup 2021 zahájil na Monze, na startu stálo 34 vozů, a tak i přes online přenosy bylo na co koukat.

projít na článek