Bolest nohou a rakovina prostaty

Bolest nohou souvisí s rakovinou prostaty. Bolest nohou může skutečně být příznakem rakoviny prostaty. Neměli bychom být ale hned vyplašeni z jakékoliv bolesti nohou, že jde hned o rakovinu prostaty. V převážné většině případů bolestí nohou půjde o ortopedický problém. Rozhodně by ale trvalejší bolesti nohou neměly být ignorovány. U rakoviny prostaty platí pravidlo, že čím dříve se o ní ví a čím dříve se začne léčit, tím bude vyšší míra úspěšného vyléčení.

projít na článek

Krevní testy mi zachránily život. Rakovina prostaty se odhalila včas

Všechno to začalo návštěvou praktického lékaře před dvěma lety. V rámci prevence mi odebral krev a díky tomu se zjistilo, že mám rakovinu prostaty. Čtenář Aleš napsal další díl našeho seriálu Můj boj s nemocí.

projít na článek

Jak poznat rakovinu jazyka

Rakovina jazyka je typ rakoviny úst nebo rakoviny dutiny ústní, která se obvykle vyvíjí v dlaždicových buňkách na povrchu jazyka. Může způsobit nádory nebo léze. Nejnápadnějšími příznaky rakoviny jazyka jsou nehojící se bolest jazyka.Rakovina se může vyvi

projít na článek

Co je to rakovina varlat?

Rakovina varlat nebo také testikulární rakovina je nemoc, při které se tvoří buňky maligní (rakovinné), v jednom nebo v obou varlatech. Rakovina varlat má dva hlavní typy výskytu. A jak z článku vyplívá, rakovina varlat je dědičná.

projít na článek

Jak se připravit na operaci prostaty

V některých případech rakoviny prostaty je nevyhnutelná operace. Je velice důležité, aby se pacient dozvěděl o operaci rakoviny prostaty tolik, že bude vědět, co od operace může očekávat a jak se má na operaci prostaty připravit. V našem článku se dozvíte

projít na článek

Léčba rakoviny prostaty

Bolavá prostata, co je to za nemoc? Jaké jsou příznaky karcinomu prostaty? A jak se nádoru na prostatě zbavit, či jak rakovině prostaty předcházet, to se dozvíte v tomto článku.

projít na článek