Binter nabízí letenky z kanárských ostrovů do zahraničí a do Španělska s výraznou slevou

Kanárská letecká společnost BINTER přichází opět s populární slevovou akcí  Bintazo. Nyní je možné zakoupit letenky z kanárských ostrovů na španělskou pevninu  a do zahraničí od již 25 eur. Letenky  lze zakoupit od dnešního dne do 7. října a platí pro lety  od 1. listopadu do 29. února 2020.

projít na článek

Air Europa prodává letenky z kanárských ostrovů do Španělska již za 27 euro

Ceny letenek z kanárských ostrovů směr kontinentální Španělsko se opět otřásají . Air Europa zahajuje kampaň, v jejímž rámci prodává letenky z kanárů na kontinent od 27 euro.

projít na článek

Binter nabízí letenky mezi kanárskými ostrovy od 15 euro

Společnost Binter, která provozuje letecké spojení mezi Kanárskými ostrovy, přichází s akční nabídkou Green Days Carnaval. Během této akce lze zakoupit letenky mezi jednotlivými ostrovy i za 15,65 eur za jednu cestu.

projít na článek

Pravidla pro návrat z Kanárských ostrovů po 5.2.2021

Krok za krokem jak postupovat při cestě z Kanárských ostrovů do ČR, stručně a včetně důležitých kontaktů. 

projít na článek

6. a 8. prosince jsou na Kanárských ostrovech státní svátky

V obou dvou dnech bude obchody, úřady a další provozovny uzavřeny, výjimku ze zákona mají pouze turistické oblasti.  Komplika ce s otevírací dobou obchodů a provozem různých firem je nutné očekávat i v pátek, kdy si většina obyvatel Kanárských ostrovů, al

projít na článek

Kanárské ostrovy již nejsou pro ČR bezpečnou zemí, přinášíme podmínky pro cestování od 5. února 2021

Česká republika změnila podmínky cestování z Kanárských ostrovů do ČR. Cestující, kteří cestují samostatně a nikoli s cestovní kanceláří a agenturou, musí ještě na území Kanárských ostrovů absolvovat test (stačí antigen), PCR test a samoizolace 5 dní ho č

projít na článek