Billie Eilish a Jamie XX zamíří na Sziget

Je sice teprve začátek zimy, ale festivaly už se předhání v oznamování velkých jmen. Pozadu nezůstal ani Sziget festival v Budapešti. V první vlně přišel se silnou partou hudebníků. A to v čele s depresivní Billie Eilish, miláčkem publika Yungbludem či festivalovými stálicemi Foals. Pořád nevíte, co si přát k Vánocům? Sziget to vyřešil za [#8230;] The post Billie Eilish a Jamie XX zamíří na Sziget appeared first on CZECHMAG.

projít na článek

SmartMania.cz // Populární Roblox zamíří na PlayStation. Vydání je na spadnutí

Oblíbená hra Roblox rozšíří seznam podporovaných platforem V říjnu se podívá na PlayStation 4 a 5 Kdy zamíří také na Switch, je prozatím záhadou Zatímco dříve narozeným patrně hra jménem Roblox nic neřekne, mezi mladší populací se jedná o podobný hit, jak

projít na článek

Carboniacup zamíří na Sárvár již 9.6.

Další klání letošního zkráceného kalendáře má před sebou Carboniacup na maďarském okruhu Pannoniaring, který je více známým svou blízkostí s oblíbenou destinací turistů nazvanou Sárvár, tedy termální lázně.

projít na článek

Mistrovství světa žen v plachtění

Mistrovství světla žen v plachtění na letišti Zbraslavice již pomalu končí. V neděli 4.6.2017 budou rozdány poslední medaile a pilotky zamíří domů. Dlění na letišti zachytila ve svých fotografiích Martina Burianová.

projít na článek

Drift Masters European Championship již zná svůj kalendář

Evropský šampionát Drift Masters 2023 zamíří letos do Irska, Švédska, Finska, Lotyšska, Německa a Polska. Šampion Piotr Więcek se bude snažit obhájit svou korunu proti hvězdné sestavě včetně Japonce Naokiho Nakamura.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek