Bílá stopa Beskydy: kam na běžky

Poznejte Beskydy po bílé stopě. Horské hřebeny i rovinatá údolí nabízejí stovky kilometrů upravených i přírodních běžeckých tras. Pokochejte se malebnou krajinou a ochutnejte místní speciality. Objevte běžecké trasy v Beskydech pro děti, začátečníky i zkušené běžkaře.

projít na článek

Průvodce Moravskoslezskými Beskydami: Tipy na výlet

Moravskoslezské Beskydy se rozpínají mezi Frenštátskou a Rožnovskou brázdou a řeka Ostravice rozděluje pohoří na východní a západní část. Horské hřebeny a hluboká údolí – takové jsou Beskydy. Nehledě na roční dobu, Beskydy kromě nádherné přírody nabízejí

projít na článek

Kam s kočárkem na výlet: Moravskoslezské Beskydy

Jste vášniví turisté, ale máte doma malého prcka? Nečekejte, až vaše ratolesti vyrostou, a prozkoumávejte Beskydy s dětmi už od batolecího věku.

projít na článek

Volební sněm střediska

V pátek 6.10.2023 je svolán volební sněm střediska. Delegáti si zvolí vedení střediska Vydří stopa na další období. Tento příspěvek Volební sněm střediska se poprvé objevil na Vydří stopa.

projít na článek

Wellness hotely Beskydy 13 tipů na nejlepší pobyty

Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide… tak zní nápěv známé lidové písně. A odpověď by v moderní době mohla znít – spousty turistů a návštěvníků, kteří chtějí objevovat zdejší krásy. Pohoří Beskyd se rozkládá na území tří států. Česka, Polska a Slovenska. Jde

projít na článek

Betlémské světlo 2023

Skauti a skautky ze střediska Vydří stopa Sušice i tento rok přiváží Betlémské světlo. Tento příspěvek Betlémské světlo 2023 se poprvé objevil na Vydří stopa.

projít na článek