Baťa boty: obujte se do české kvality!

Fenomén kvalitních bot za skvělou cenu začal Tomáš Baťa ze Zlína už v roce 1894. Apel na kvalitu Baťa obuvi pokračuje i po více jak 100 letech! Potřebujete nové Baťa boty? Prozradíme, jak koupit Baťa obuv za ty nejlepší ceny.

projít na článek

Obujte si funkční a pohodlné Crocs boty

Sháníte boty, které jsou měkké, vzdušné, pohodlné a snadno omyvatelné? Vsaďte na Crocs boty! Jsou ideální do práce, na zahradu, k vodě a v případě jiných Crocs modelů i na běžné nošení. Tyto boty vás zkrátka budou bavit!

projít na článek

Obujte luxus. Kde koupit Gucci boty nejlevněji?

Kdo z nás by si občas rád nedopřál trochu toho hýčkání? Luxusní výrobky Gucci vám rozmazlí! Kde si dopřát pořádný doušek pompéznosti, aniž by vás to finančně zruinovalo?

projít na článek

Lehce jako pírko – obujte krásné žabky!

V horkých letních dnech platí, že čím méně materiálu na sobě máte, tím je vám příjemněji. A to samozřejmě platí i pro boty! Nač se potit v keckách nebo těžkých sandálech, když vám stačí podrážka a dva proužky? Poradíme vám, kde koupit nejlepší žabky!

projít na článek

Boty, botky, botičky

Botky, boty, botičky, tak nějak potřebujem skoro život celičký. Však pozor co na nožky své si dáme, důležité je, zda své tlapky důvěrně už známe. Poznat své nohy není věda, ale poznat ty správné boty v obchodě, och běda, běda. Tak přeji dětem i nám všem,

projít na článek

Velikosti bot: Jak vybrat, aby boty opravdu sedly

Správné boty by měly být nejen stylové, ale také pohodlné. Mnohdy v nich přeci trávíte třeba i celý den! Abyste se v nich mohli cítit opravdu dobře, je nutné zvolit správnou velikost. Při návštěvě obchodu si boty jednoduše vyzkoušíte. Jak ale vybrat velik

projít na článek