Barvy pro tento rok

Přírodní materiály, něžné okvětní lístky a jemné barvy. To jsou přesně letošní svatební motivy roku 2021. Jaké barvy budou v tomto roce aktuální a jaké novinky jsme si pro vás v těchto barvách nachystali? 

projít na článek

Svatební barvy pro tento rok

Víte jaké budou trendy barvy pro letoší rok? My to víme, a proto jsme si pro Vás připravili jejich krátký přehled, abyste na své svatbě zazářily!

projít na článek

Barvy na dřevo

Článek Barvy na dřevo se nejdříve objevil na PALUBKY KARBAN.

projít na článek

KartCross Mascom Cup pošesté

Tento víkend se uskuteční v pořadí již 6. podnik českého poháru KartCross Mascom Cupu 2014. Barvy KM Racing týmu nebudou chybět, na trati v Poříčí nad Sázavou se objeví i Jakub Mrvka!

projít na článek

Bělení zubů Brno

Kombinované bělení po 14 dnech. Pacientům zůstávají nosiče bělící látky a bělící látka, které použijí cca 1x za dva měsíce na jednu noc - pro stálé udržení dosažené barvy. ( Z barvy A3,5 byl získán odstín dokonce světlejší než plánovaný B1. ) Více na

projít na článek

Malování pokojů

Provádíme malování pokojů pomocí barev na klasické sádrové omítky nebo sádrokarton. Používáme i speciální paro-propustné omyvatelné barvy vhodné do koupelen a kuchyní. Používáme pouze barvy kvalitních značek jako jsou Dulux, Jupol, Primalex, Het a další.

projít na článek