AVIA Značka s historií

Jako alternativa k mezinárodním ropným společnostem se ve Švýcarsku stalo několik nezávislých dovozců ropy v roce 1927 pod názvem AVIA. Na základě principu: Společně jsme silnější. Využijte výhody mezinárodní skupiny, zatímco zůstáváte nezávislý přesvědčivý koncept! Slovo se brzy rozšířilo a četné společnosti vytvořily koncepty AVIA vlastní filozofií. V padesátých letech se postupně přidali kolegové z jiných evropských zemí. A tak AVIA INTERNATIONAL byla založena v roce 1960. AVIA Jasný znak kvality, služeb a blízkosti zákazníků. V současné době více než 3000 čerpacích stanic a více než 90 členských společností ve 14 evropských zemích spojilo síly pod značkou AVIA. The post AVIA Značka s historií appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek

AVIA v tisku

V Lidových novinách vyšel dne 10.12.2018 článek o vstupu nové sítě čerpacích pump. The post AVIA v tisku appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek

Nová značka OK.KO

Nová značka zaplnila OSTROf novým, krásným oblečením pro dámy. Elegantní šaty, sukničky, rozverné mikiny atrička pod značkou OK.KO!

projít na článek

Nová značka Libelle

Milé zákaznice, máme novinku! Nová značka LIBELLE přinesla na náš OSTROf nové kožené tašky. Jsou vrůzných barvách, velmi jednoduché, elegantní aprostorné. Přijďte je omrknout, třeba si některou odnesete:-)

projít na článek

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! The post Hello world! appeared first on AVIA Česká republika.

projít na článek

Instalatérství Triton Jaroslav Kebrle

Firma Triton Rokycany poskytuje: - veškeré instalatérské a topenářské práce - kontejnerovou autodopravu nákladním vozem AVIA A80 - výkopy a terénní úpravy pásovým mikrorypadlem KUBOTA - veškeré elektro rozvody a instalace dle přání zákazníka, včetně reviz

projít na článek