Autoklempířské a karosářské práce

Provádíme kompletní opravy karoserií automobilů. V PŘÍPADĚ NEZAVINĚNÉ DOPRAVNÍ NEHODY BEZPLATNÉ ZAPŮJČENÍ NÁHRADNÍHO VOZIDLA. Stala se vám autonehoda a nevíte si rady jak postupovat - volejte na tel. 257 222 221 Možnost zapůjčení náhradního vozidla při opravě vašeho automobilu. Stala se vám autonehoda ? - Poradíme vám jak postupovat. Při autonehodě z povinného ručení viníka nebo havarijního pojištění zařídíme vše za vás.. Zařídíme odtah vašeho či firemního vozidla k nám do autoservisu.

projít na článek

Přesčasová práce a její  pracovněprávní  úprava

Od nevidím do nevidím za pracovním stolem? Nikoliv. Práce přesčas má své limity, které nestanoví zaměstnavatel, ale zákoník práce. Podívejme se na ně.

projít na článek

Zednické práce a štuk

Nabízíme veškeré zednické, přípravné a dokončovací práce a mnohé další. Provádíme široké spektrum stavebních prací a máme pracovníky mnoha řemesel s dlouholetými zkušennostmi. Můžeme Vám proto nabídnout nejenom komplexní rekonstrukce domů a bytů, ale i s

projít na článek

Inspekce práce - plánované kontroly

Státní úřad Inspekce práce vydal tiskovou zprávu obsahujícící další plánované kontroly v oblasti bezpečnosti práce v roce 2015.

projít na článek

Roční program kontrolních akcí

Na webových stránkách Inspekce práce je k dispozici Roční program kontrolních akcí Státního úřadu práce schválený Ministerstvem práce a sociálních věcí na rok 2013

projít na článek

Podstatou práce v BIM je dohoda, kdo chce jaká data

V čem spočívá efektivita práce v informačním modelování budov (BIM)

projít na článek